Τζήμερος για το επεισόδιο στο Περιφερειακό Συμβούλιο: Δεν χτύπησα κανέναν - Με προπηλάκισαν

Αλεξάνδρα Μπαλού: Δειλός που δεν το παραδέχεταιΕΛΛAΔΑ Τη δική του εκδοχή για την ένταση που επικράτησε στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής έδωσε ο επικεφαλής της παράταξης «Δημιουργούμε Μαζί» και πρόεδρος του κόμματος «Δημιουργία Ξανά», Θάνος Τζήμερος. Μιλώντας στο enikos.gr, o κ. Τζήμερος σημείωσε ότι «όπως έχω δηλώσει και άλλη φορά ο δημόσιος χώρος πρέπει να είναι δημόσιος χώρος.
Αρνούμαι ένας δημόσιος χώρος να είναι μόνιμο σημείο κομματικών ανακοινώσεων και χώρος αφισοκόλλησης. Σήμερα το απόγευμα, προσερχόμενος στο περιφερειακό Συμβούλιο διαπίστωσα ότι το ΠΑΜΕ είχε κολλήσει και πάλι αφίσες. Όπως και την προηγούμενη φορά έτσι και σήμερα τις ξεκόλλησα και τις πέταξα. Μετά από είκοσι λεπτά ενώ καθόμουν στη θέση μου, παρακολουθώντας τη συνεδρίαση ήρθε κάποιος, δεν τον γνωρίζω, και άρχισε να με προπηλακίζει με ύβρεις και χειρονομίες. Στη συνέχεια, ο ένας έγιναν πολλοί και το μπουλούκι από την πλευρά του ΚΚΕ άρχισε να χειρονομεί , να υβρίζει , να σπρώχνει , να απειλεί και να προπηλακίζει». Προσέθεσε, δε, ότι «προσπάθησα να αμυνθώ σπρώχνοντας τους και απωθώντας τους. Δεν ξέρω από πού προκύπτει ότι γρονθοκόπησα κάποια κυρία του ΚΚΕ. Στη συνέχεια σκίζοντάς μου το πουκάμισο και σηκωτό με έσυραν στην έξοδο».

Αλεξάνδρα Μπαλού: Δειλός που δεν το παραδέχεται

Απαντώντας στον Θάνο Τζήμερο, η Περιφερειακή Σύμβουλος του ΚΚΕ Αλεξάνδρα Μπαλού, μιλώντας στον ΑΝΤ1, επέμεινε στις καταγγελίες της.

«Ο κ. Τζήμερος είναι ένα υστερικό φασιστοειδές. Εσκισε τις αφίσες, υπερασπιστήκαμε το δικαίωμά μας να κολλάμε τις αφίσες. Εσπρωξε τον συνάδελφο και εμένα με χτύπησε κανονικά δύο φορές. Είναι και δειλία να μην το παραδέχεται» υποστήριξε η κ. Μπαλού. (πηγή: enikos.gr)Περιφερειακό Συμβούλιο ΑττικήςεπεισόδιοΤζήμεροςΚΚΕHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα