Τραμπ: Αρχίζει άμεσα το χτίσιμο του τείχους στα σύνορα με το Μεξικό (Video)

ΚΟΣΜΟΣ

Αποφασισμένος να υλοποιήσει την προεκλογική του δέσμευση για τη δημιουργία τείχους στα σύνορα ΗΠΑ-Μεξικού, προκειμένου να αποτρέψει την είσοδο μεταναστών, δηλώνει ο πρόεδρος της χώρας Ντόναλντ Τραμπ.

Στην πρώτη του συνέντευξη, από την ορκωμοσία του, ο Τραμπ ανακοίνωσε ότι «τους επόμενους μήνες θα ξεκινήσει η κατασκευή του τείχους», υποστηρίζοντας, μάλιστα, ότι το Μεξικό θα πληρώσει για το τείχος, καθώς, όπως είπε, οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο χώρες θα ξεκινήσουν «σχετικά σύντομα».

«Ο
πρόεδρος του Μεξικό, είπε πως δεν θα πληρώσει, τόσο από αξιοπρέπεια ως χώρα και αξιοπρέπεια ως Μεξικανοί», σχολίασε ο δημοσιογράφος, ωστόσο ο Τραμπ ανταπάντησε ότι «πρέπει να το πει αυτό», προσθέτοντας ότι «σας λέω θα υπάρξει πληρωμή, θα υπάρχει μία μορφή, ίσως μία περίπλοκη μορφή…Και πρέπει να καταλάβετε αυτό που κάνω θα είναι καλό για τις ΗΠΑ, αλλά θα είναι καλό και για το Μεξικό. Θέλουμε να έχουμε ένα πολύ σταθερό, ένα πολύ συμπαγές Μεξικό».

President Trump tells @ABC News: Mexico will “absolutely” reimburse U.S. for border wall. https://t.co/MgcLG1hJH0 pic.twitter.com/NlxLs4N6SF

ABC News (@ABC) January 25, 2017

ΗΠΑΜεξικόΤραμπτείχοςHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα