Τόσκας για δολοφονία Ζαφειρόπουλου: Οι έρευνες προχωρούν με καλό ρυθμό

Πολιτική

«Τραγικό» χαρακτήρισε το περιστατικό της δολοφονίας του ποινικολόγου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, μέσα από τη ραδιοφωνική συχνότητα του 24/7.

Ο υπουργός εξαπέλυσε βέλη κατά της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, για τη στάση της. «Οι υπερβολές και τα πυροτεχνήματα από πλευράς ΝΔ δείχνουν τακτικισμούς, που έχουν ως στόχο τη μείωση των επιτυχιών της Αστυνομίας. Τα στατιστικά στοιχεία δείχνουν, ότι την τελευταία διετία έχουμε πολύ μεγάλο αριθμό εξιχνίασης υποθέσεων, ακόμα και στα Εξάρχεια», είπε, κατηγορώντας

τη ΝΔ, ότι «εμφανίζει τη χώρα, ότι ανθεί το έγκλημα χωρίς τιμωρία, ότι είμαστε Κολομβία, ότι υπάρχουν καταστάσεις επικίνδυνες. Επιτυγχάνει τελικά, να μας δείξει, πόσο ακροδεξιά πολιτική ακολουθεί, όταν βλέπουμε τον κύριο Δένδια, να μιλάει για Κολομβία και για περίοδο βίας και αίματος. Όπου δεν συμφέρουν τα στοιχεία, τα αμφισβητούν».

Ο κ. Τόσκας απέφυγε να προχωρήσει σε αποκαλύψεις σχετικά με την πορεία των ερευνών, για την εξιχνίαση της δολοφονίας του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου. Ανέφερε ωστόσο πως οι Αρχές έχουν εξειδικευμένα στελέχη, που εξετάζουν κάθε παράγοντα και ένδειξη που υπάρχει. «Προχωρούν με καλό ρυθμό οι έρευνες και θα δούμε, τι θα προκύψει», δήλωσεχαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στη διαρκή αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιείται στην περιοχή του Μενιδίου, ο κ. Τόσκας επισήμανε «η επιχείρηση συνεχίζεται και θα συνεχιστεί, προκειμένου να ηρεμήσει μία περιοχή, που διατηρείτο ως άβατο» και κάλεσε την Αξιωματική Αντιπολίτευση, να μην «μιλάει υποκριτικά».

Τέλος, ο κ. Τόσκας σχολίασε και την αύξηση της μικροεγκληματικότητας - συνεπεία της οικονομικής κρίσης.

ΤόσκαςΝΔδολοφονίαΖαφειρόπουλοςέρευνεςHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα