Το ξέσπασμα της Φαίης Μαυραγάνη: Δεν είχα καμία «μαύρη» πρεμιέρα

MEDIA

Πρεμιέρα με υψηλή τηλεθέαση έκανε η Φαίη Μαυραγάνη, χθες Σάββατο, στην πρωινή ζώνη του Epsilon. Η δημοσιογράφος σημείωσε μέσο όρο 17,5% και κατέγραψε ποσοστό 24,9% για μία ώρα.

Η αναφορά της σε ένα δυσάρεστο γεγονός -την απώλεια ενός νέου ανθρώπου από το συγγενικό της περιβάλλον- την έκανε να μιλήσει στην έναρξη της εκπομπής της για την αξία του πολύτιμου δώρου της υγείας και της ζωής. Τα λεγόμενα της έκαναν κάποιους να χαρακτηρίσουν «μαύρη» την πρεμιέρα της.

Η δημοσιογράφος επανήλθε και μέσα από τον προσωπικό

της λογαριασμό στο Facebook απευθύνθηκε σε όσους χαρακτήρισαν έτσι την πρώτη της εμφάνιση για τη νέα σεζόν.

«Συνήθως δεν ασχολούμαι αλλά νομίζω ότι θα πρέπει να πω σε ορισμένους αγαπητούς συναδέλφους ότι δεν είχα καμία "μαύρη" πρεμιέρα. Ένιωσα την ανάγκη στις 5:30 το πρωί που ξεκινήσαμε να πω ότι παρά τα προβλήματα αυτό που αξίζει είναι η υγεία μας και το λέω επηρεασμένη από την απώλεια ενός νέου ανθρώπου του ευρύτερου συγγενικού μου περιβάλλοντος. Αυτό κ τίποτε παραπάνω. Πως εξήχθησαν συμπεράσματα περί μαύρης πρεμιέρας κλπ, που πυροδότησαν και σχόλια του καθενός από κάτω για το ακατάλληλο του χρώματος του φορέματος δεν ξέρω, να πω όμως ότι η απώλεια αφορά έναν νέο άνθρωπο, συγγενικό πρόσωπο δικού μου συγγενή που εγώ όμως σχεδόν δεν γνώριζα. Αυτό αγαπητοί συνάδελφοι και ευχαριστώ για το ενδιαφέρον».

ΜαυραγάνηEpsilonπρεμιέραHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα