Το σκληρό πρόσωπο της Apple - Αρνείται να ξεκλειδώσει ipad νεκρού αγοριού

ΚΟΣΜΟΣ

Τρεις μήνες πριν, ο 18χρονος Λίαμ Ράιτ έχασε τη ζωή του από μία μορφή σπάνιου καρκίνου των οστών.

Λίγο πριν πεθάνει, είχε γράψει στο ipad του τις τελευταίες του επιθυμίες σχετικά με το πώς ήθελε να γίνει η κηδεία του. Η οικογένειά του όμως, αναγκάστηκε να προχωρήσει με την κηδεία, χωρίς ποτέ να μάθει τι ήθελε ο αδικοχαμένος γιος τους, ο «ευγενικός γίγαντας» όπως τον αποκαλούσαν όλοι,

καθώς το ipad είχε κλειδώσει μετά από μία αναβάθμιση στο software και δεν είχαν το password.

Η οικογένεια του αγοριού επικοινώνησε με την apple προκειμένου να ξεκλειδώσουν το ipad, αφού ο Λίαμ τις τελευταίες μέρες της ζωής του ήταν πολύ αδύναμος και δεν μπορούσε να μιλήσει ώστε να το ξεκλειδώσει ο ίδιος ή να πει τον τρόπο στους γονείς τους. Όμως οι γονείς βρέθηκαν αντιμέτωποι με την άρνηση του τεχνολογικού κολοσσού.

Τώρα, τρεις μήνες μετά την κηδεία, η οικογένεια συνεχίζει να κάνει αιτήματα προς την apple να ξεκλειδώσει το ipad καθώς μέσα βρίσκονται αποθηκευμένες φωτογραφίες και βίντεο του Λίαμ, από τον καιρό που ήταν υγιής και έπαιζε ποδόσφαιρο στην τοπική ομάδα στο βόρειο Γιορκσάιρ. Και πάλι όμως, η εταιρία δεν έχει προθυμοποιηθεί να τους βοηθήσει άνευ αμοιβής. Όπως ισχυρίστηκε η οικογένεια, μιλώντας στην mirror, τους ζητήθηκε ένα πιστοποιητικό θανάτου και 120 λίρες ή μία δικαστική απόφαση για να ανταποκριθούν.

AppleiPadκλειδωμένοpassword18χρονο αγόριHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα