Το ρόπαλο του μπέιζμπολ άφησε το διαιτητή «σέκο» - Τον χτύπησε με δύναμη στο κεφάλι (Video)

ΚΟΣΜΟΣ

Ο παίκτης κράτησε το μπαλάκι στα χέρια του. Πήρε φόρα και το έριξε επιδέξια. Ο αντίπαλος με το ρόπαλο ετοιμάστηκε να αποκρούσει. Όμως βρήκε τον διαιτητή στο κεφάλι…

Το μπειζμπολ είναι ένα άθλημα που λατρεύουν στις ΗΠΑ. Ο «Πίτσερ», πρέπει να πετάξει το μπαλάκι, το βαρύ μπαλάκι στον συμπαίκτη του, δίχως ο «Μπάτερ» να το αποκρούσει και να το διώξει με το ρόπαλο του.

Πίσω από τον «Μπάτερ», στέκεται ο διαιτητής που κρίνει εάν το χτύπημα είναι αντικανονικό ή όχι, και εάν πρόκειται να μετρήσει ο πόντος για την ομάδα

που επιτίθεται.

Η ταχύτητα που ο «Πίτσερ» εκτοξεύει το βαρύ μπαλάκι ξεπερνά τα 100 χιλιόμετρα, ενώ μια «γεμάτη» απόκρουση με το ρόπαλο μπορεί να στείλει το μπαλάκι ακόμη και έξω από το γήπεδο.

Αυτό που συνέβη στον αγώνα ανάμεσα στους Los Angeles Angels και τους Oakland Athletics, πάγωσε όλο το γήπεδο. Ο «Μπάτερ» κάνει την κίνηση να χτυπήσει το μπαλάκι με το ρόπαλο του, αλλά δε σημαδεύει καλά και το βαρύ ρόπαλο γλιστράει απογειώνεται και με αστραπιαία ταχύτητα, προσγειώνεται στο κεφάλι του διαιτητή. Ακούστηκε ένα σκληρό «κρακ».

Ο άνθρωπος κεραυνοβολήθηκε. Δεν κατάλαβε τι είχε συμβεί. Έπεσε στα γόνατα και πάσχιζε να αναπνεύσει. Ένιωθε τις αισθήσεις του να τον εγκαταλείπουν. Ο αγώνας σταμάτησε και όλοι έτρεξαν προς το μέρος του. Από το κεφάλι του έτρεχε αίμα.

Αν δεν φορούσε το ειδικό προστατευτικό το ρόπαλο θα τον έβρισκε στο πρόσωπο. Το ρόπαλο έκανε γκελ στο προστατευτικό και τον χτύπησε στο κεφάλι. Αμέσως μπήκαν στο γήπεδο οι γιατροί και παρασχέθηκαν στον διαιτητή οι πρώτες βοήθειες. Όπως ήταν φυσικό δεν μπορούσε να συνεχίσει μετά, τον αγώνα.

ρόπαλορόπαλο μπέιζμπολμπέιζμπολδιαιτητήςδιαιτητής ρόπαλοHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα