Το NOBACCO =ISSON ανοίγει μια νέα εποχή στο άτμισμα

ΕΛΛAΔΑ

Η NOBACCO, η μεγαλύτερη εταιρεία προϊόντων ατμίσματος στην Ελλάδα, παρουσίασε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, το =ISSON, μία νέα, πρωτοποριακή συσκευή ατμίσματος, τεχνολογικά προηγμένη και ταυτόχρονα τόσο κομψή.

«Το NOBACCO =ISSON ανοίγει μία νέα

εποχή στο άτμισμα», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο γνωστός και αγαπητός παρουσιαστής, Γρηγόρης Αρναούτογλου, καθώς όταν όλα τα άλλα ηλεκτρονικά τσιγάρα είναι ογκώδης και με παρωχημένο σχεδιασμό, το =ISSON κάνει τη διαφορά, κοιτώντας λίγο πιο μπροστά.

«Είναι εντυπωσιακά μικρό και τόσο διακριτικό που ταιριάζει με όλα και χωράει στο πέτο ενός ανδρικού σακακιού ή στη μικρή τσάντα εξόδου μιας γυναίκας» συμπλήρωση η Μαντώ Γαστεράτου, ραδιοφωνική παραγωγός, παρουσιάστρια και γνωστή youtuber!

Η συσκευή έχει στόχο να γίνει ο αχώριστος φίλος κάθε ατμιστή, καθώς θα τον συνοδεύει σε κάθε δράση της καθημερινότητας του: στο γραφείο, στη βόλτα, στον καφέ, στο bar, το εστιατόριο, στο αυτοκίνητο, στο σπίτι, στα χόμπι κ.α.

Μαντώ Γαστεράτου, Γρηγόρης Αρναούτογλου, Γιώργος Ιωαννίδης, Διευθυντής επικοινωνίας και Marketing της NOBACCO

Ως συσκευή μπορεί να είναι μικρή, αλλά ενσωματώνει εντυπωσιακά πλεονεκτήματα, με τον πλούσιο εξοπλισμό της και την απόλυτη εργονομία, χωρίς να είναι οικονομική ακριβή, καθιστώντας το άτμισμα ευκολότερο από ποτέ ειδικά για τους νέους ατμιστές. Πρόκειται για μια συσκευή που ενεργοποιείται με την εισπνοή, εξασφαλίζει απόλαυση χωρίς αλλαγή αντιστάσεων κι επιτρέπει το άτμισμα ακόμη και κατά τη διάρκεια της φόρτισης. Η ευκολία και η αυτονομία είναι οι λέξεις που χαρακτηρίζουν το =ISSON.

Το =ISSON σχεδιάστηκε εξ ολοκλήρου, από το NOBACCO Design Center, ένα σύγχρονο κέντρο που ως σκοπό έχει το σχεδιασμό και την κατασκευή προϊόντων που χαρακτηρίζονται από: απλότητα, εξυπνάδα και σχεδιαστική υπεροχή, τα οποία θα απαντούν στις σύγχρονες ανάγκες των ατμιστών.

Οι ιδιοκτήτες της εταιρείας NOBACCO, Μάρκος Μαρκόπουλος, Αλέξανδρος Μαρκόπουλος και Κώστας Μαρκόπουλος

Η NOBACCO κατέχει ηγετική θέση στο χώρο των προϊόντων ατμίσματος στην Ελλάδα καθώς κεντρικός άξονας και φιλοσοφία της εταιρείας, είναι η ποιότητα των προϊόντων που προσφέρει στο κοινό της τόσο στις συσκευές ηλεκτρονικών τσιγάρων όσο και στα υγρά αναπλήρωσης που χρησιμοποιεί. Επενδύει συνεχώς στη διασφάλιση της παραγωγής και της διάθεσης προϊόντων υψηλών προδιαγραφών με επιστημονική πιστοποίηση στο πλαίσιο συνεργασιών της με ερευνητικά κέντρα τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.

Σχετικά με την Nobacco

Η NOBACCO είναι η πρώτη εταιρία ηλεκτρονικού τσιγάρου στην Ελλάδα που από την ίδρυση της, το 2008 είχε ως προτεραιότητα την ποιότητα και την ασφάλεια των προϊόντων της και την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των καταναλωτών της. Με ένα δίκτυο 70 καταστημάτων και με περισσότερα από 230 σημεία πώλησης σε όλη την χώρα, η εταιρεία πρωταγωνιστεί με τα καινοτόμα και πιστοποιημένα προϊόντα της στη διάδοση του ατμίσματος που σταδιακά κερδίζει την εμπιστοσύνη χιλιάδων καπνιστών σε όλη τη χώρα. Τον Ιούλιο του 2016, η NOBACCO προχώρησε σε ένα δυναμικό άλμα εξωστρέφειας επεκτείνοντας το δίκτυο της στην Ρουμανία και στη Γερμανία. Σκοπός της NOBACCO είναι η περαιτέρω ανάπτυξη του δικτύου της τόσο στην Ελλάδα όσο και σε άλλες χώρες. Η εταιρεία είναι ιδρυτικό μέλος του Συνδέσμου Ελληνικών Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικού Τσιγάρου (ΣΕΕΗΤ www.seeht.org) και επενδύει συνεχώς στη διασφάλιση της παραγωγής και της διάθεσης προϊόντων υψηλών προδιαγραφών με επιστημονική πιστοποίηση στο πλαίσιο συνεργασιών με ερευνητικά κέντρα της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Τέλος, στο www.nobacco.gr λειτουργεί το No1 ελληνικό on line κατάστημα ηλεκτρονικών τσιγάρων και υγρών αναπλήρωσης .

NOBACCONOBACCO =ISSONηλεκτρονικότσιγάροπαρουσίασηάτμισμαHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα