ΤΜΖ: «Χαροπαλεύει, αλλά δεν είναι ακόμη νεκρός ο Τομ Πέτι» - Σύγχυση από τις αναφορές για την υγεία του Αμερικανού καλλιτέχνη

ΚΟΣΜΟΣ

Ο ιστότοπος TMZ αρχικά μετέδωσε λίγο πριν από τα μεσάνυχτα ότι ο διάσημος μουσικός είναι νεκρός, με την είδηση να κάνει τον γύρο του κόσμου, όμως κατόπιν επανήλθε και ανέφερε πως δεν αναμένεται να ζήσει για πολύ ακόμη, αλλά «κρατιέται στη ζωή».

Μάλιστα, ενώ και η wikipedia αρχικά ανέφερε ως ημερομηνία θανάτου του διάσημου Αμερικανού τραγουδιστή τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου, μετά τα μεσάνυχτα την αφαίρεσε.

Ο Αμερικανός ρόκερ Τομ Πέτι

φέρεται να παλεύει ακόμη για να κρατηθεί στη ζωή σε ένα νοσοκομείο στη νότια Καλιφόρνια, σύμφωνα με νεότερα δημοσιεύματα, παρότι πληροφορίες που μεταδόθηκαν νωρίτερα ανέφεραν ότι είναι νεκρός.

Το CBS News μετέδωσε ότι ο 66χρονος Πέτι απεβίωσε αφού σταμάτησε να του παρέχεται μηχανική υποστήριξη μετά την ανακοπή που υπέστη, την Κυριακή. Ο ιστότοπος TMZ αρχικά μετέδωσε επίσης ότι ο διάσημος μουσικός είναι νεκρός, αλλά κατόπιν επανήλθε και ανέφερε, επικαλούμενος πηγές που δεν κατονόμασε, πως ο Πέτι δεν αναμένεται να ζήσει για πολύ ακόμη, αλλά «κρατιέται στη ζωή».

Μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες δεν ήταν διαθέσιμος κάποιος εκπρόσωπος του Τομ Πέτι για να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει την κατάσταση του μουσικού.

Ο Petty έγινε διάσημος με την μπάντα Tom Petty and the Heartbreakers.

tom pettyθάνατοςτραγουδιστήςΗΠΑHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα