Τηλεταινία η ιστορία αγάπης του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ!

ΚΟΣΜΟΣ

Δεν πρόλαβε να περάσει αρκετός καιρός από τότε που δημοσιοποίησαν την είδηση του αρραβώνα και του επικείμενου γάμου τους και ήδη το Χόλιγουντ ετοιμάζει ταινία για το διάσημο ζευγάρι.

Το σενάριο θα είναι απλό: μια Αμερικανίδα ηθοποιός γνωρίζει τον πρίγκιπα των ονείρων της, ερωτεύονται και παντρεύονται.

Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα προβληθεί από το αμερικανικό δορυφορικό δίκτυο Lifetime TV η τηλεταινία με θέμα την

ιστορία αγάπης του 35χρονου πρίγκιπα Χάρι και της 36χρονης Μέγκαν Μαρκλ.

Με τίτλο "Χάρι & Μέγκαν: Η Βασιλική Ιστορία Αγάπης" η τηλεταινία θα αφηγείται την πορεία του ζευγαριού μέχρι τον γάμο, περιλαμβανομένης της πρώτης τους συνάντησης μέχρι τη στιγμή που ο Χάρι ζήτησε στην Μέγκαν να τον παντρευτεί.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η τηλεταινία δεν αποκλείεται να προβληθεί τον Μάιο που θα τελεστεί και ο γάμος.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα με ειδήσεις από το Χόλιγουντ Deadline.com, την είδηση επιβεβαίωσε η διευθύντρια προγράμματος του σταθμού Λιζ Γκέιτλι στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

Ακόμη δεν έχουν επιλεγεί οι πρωταγωνιστές της, αλλά έχουν γίνει γνωστά τα ονόματα του σκηνοθέτη, ο οποίος θα είναι ο Μενχάτζ Χουντά και των παραγωγών, Μέρεντιθ Φιν και Μισέλ Βάις.

Η προηγούμενη ταινία του δικτύου "Γουίλιαμ & Kέιτ: Η Ταινία", η οποία εξιστορεί την σχέση του πρίγκιπα Γουίλιαμ με την Κέιτ Μίντλετον, προβλήθηκε 11 ημέρες πριν από τον γάμο τους στις 29 Απριλίου του 2011.

Ο Χάρι και η Μέγκαν θα παντρευτούν στις 19 Μαΐου.

Η είδηση για την τηλεταινία του Lifetime TV έγινε γνωστή μετά τη δημοσιοποίηση της πληροφορίας ότι ο πρώην σύζυγος της Μέγκαν και κινηματογραφικός παραγωγός Τρέβορ Ένγκελσον ετοιμάζει μια τηλεταινία για μια αμερικανίδα μητέρα, η οποία εγκαθίσταται στο Λονδίνο για να παντρευτεί έναν βρετανό γαλαζοαίματο.

Η τηλεταινία αυτή, η οποία δεν τιτλοφορείται ακόμη, θεωρείται ότι προέκυψε ως ιδέα μετά τη συζήτηση που είχε ο ο Ένγκελσον με τον παραγωγό Νταν Φάραχ για το τι θα μπορούσε να έχει συμβεί αν εκείνος και η Μέγκαν είχαν κάνει μαζί παιδιά.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Μέγκαν Μαρκλπρόγκιπας Χάριταινίαιστορία αγάπηςHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα