Θύματα ξυλοδαρμού δημοσιογράφος και οπερατέρ από μαφιόζο

ΚΟΣΜΟΣ

Ένας δημοσιογράφος και ένας εικονολήπτης της ιταλικής δημόσιας τηλεόρασης Rai ξυλοκοπήθηκαν από μέλος της οικογένειας Σπάντα, η οποία, στην παραθαλάσσια περιοχή της Ρώμης Όστια, φέρεται να ευθύνεται για μαφιόζικη δράση.

Ο δημοσιογράφος ρώτησε τον Ρομπέρτο Σπάντα κατά ποιο τρόπο η οικογένειά του μπορεί να βοηθήσει στο να λυθούν τα προβλήματα της Όστια, από την στιγμή που, σύμφωνα με τον Τύπο, οι Σπάντα στήριξαν την ακροδεξιά οργάνωση Κάζα Πάουντ, στις διαμερισματικές

εκλογές της περασμένης Κυριακής.

Μετά από ουσιαστική άρνησή του να απαντήσει, και επιμονή του δημοσιογράφου, ο Ρομπέρτο Σπάντα χτύπησε βίαια όσο και απρόσμενα τον απεσταλμένο της Rai με κεφαλιά, ενώ στην συνέχεια χρησιμοποίησε και μεταλλικό δοκάρι. Παράλληλα, ξυλοκόπησε και τον οπερατέρ Εντοάρντο Ανσέλμι, της ιταλικής δημόσιας τηλεόρασης. Ο Ιταλός δημοσιογράφος Ντανιέλε Πιερβιντσέντσι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και διαπιστώθηκε ότι φέρει κάταγμα στην μύτη. Για την πλήρη ίασή του θα χρειασθεί ένας μήνας.

Τόσο η υποψήφια της κεντροδεξιάς όσο και του κινήματος Πέντε Αστέρων, που θα αναμετρηθούν, σε δέκα ημέρες, στον δεύτερο γύρο των διαμερισματικών εκλογών της Όστια, καταδίκασαν απερίφραστα την επίθεση αυτή. Ο δε Σπάντα, μέσο διαδικτύου, έγραψε ότι «κατανοεί και σέβεται την δουλειά όλων», αλλά «η υπομονή έχει ένα όριο».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

δημοσιογράφοςοπερατέρRAIμαφιόζοςξυλοδαρμόςHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα