Θρήνος στο Χόλιγουντ - Πέθανε η γνωστή ηθοποιός Ντέμπι Ρέινολντς, η μητέρα της «πριγκίπισσας Λέια» (Photos - Video)

ΚΟΣΜΟΣ

Μία μόλις μέρα μετά τον θάνατο της κόρης της Carrie Fisher, η γνωστή ηθοποιός Debbie Reynolds υπέστη εγκεφαλικό. Στα 84 της χρόνια η ηθοποιός θρύλος που είχε γίνει γνωστή από την ταινία «Τραγουδώντας στη βροχή» όπου συμπρωταγωνιστούσε με τον Gene Kelly το 1952, έφυγε από τη ζωή.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του γιου της, του Todd Fisher, το

τελευταίο πράγμα που του είπε ήταν πως «είμαι πολύ στεναχωρημένη για την Carrie, μου λείπει πολύ και θα ήθελα να είμαι μαζί της». Μόλις 15 λεπτά αργότερα, υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο. «Το μόνο που με παρηγορεί», προσέθεσε ο Todd, «είναι πως θα φροντίζει την Carrie, που είναι αυτό που έκανε καλύτερα στη ζωή της».

Η Debbie Reynolds ήταν πολύ δεμένη με την κόρη της και αυτό είχε αποτυπωθεί στο βιβλίο που είχε γράψει η Fisher, «Postcards from the Edge», το οποίο είχε μεταφερθεί και στη μεγάλη οθόνη.

Η Reynolds είχε παντρευτεί τον τραγουδιστή Eddie Fisher το 1955, και απέκτησαν δύο παιδιά την Carrie και τον Todd.

Tο ζευγάρι χώρισε το 1959, ενώ η Reynolds παντρεύτηκε άλλες δύο φορές.

Η Debbie Reynolds ήταν καταξιωμένη ηθοποιός, με αμέτρητες διακρίσεις και βραβεύσεις στο ενεργητικό της. Μέσα σε μια καριέρα που κράτησε σχεδόν 50 χρόνια, προτάθηκε 5 φορές για Χρυσή Σφαίρα καθώς και μια φορά για Όσκαρ και μια για Έμμυ. Το 2016, τα μέλη της Ακαδημίας τη βράβευσαν με το Jean Hersholt Humanitarian Award. Είναι ενδεικτικό πως η πρώτη της υποψηφιότητα ήρθε μόλις το 1951 ενώ η τελευταία το 1997, δείχνοντας τη μακροβιότητα της καριέρας της.

Μετά την ανακοίνωση του θανάτου της, η εγγονή της και κόρη της Carrie Fisher, η Billie Lourd δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται με τη μητέρα και τη γιαγιά της στα φετινά SAG Awards του 2016.

Η κόρη του Todd Fisher από τον επόμενο γάμο του, η Joely Fisher, έκανε την ακόλουθη ανάρτηση:

God speed mama pic.twitter.com/XsO5zqN8w6

— Joely Fisher (@MsJoelyFisher) December 28, 2016

Actress Debbie Reynolds, mother of Carrie Fisher, dies at 84https://t.co/fhNkSr5awy

— Wall Street Journal (@WSJ) December 29, 2016

Debbie ReynoldsCarrie FisherHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα