Θηβαίος: Μία πενταμελής οικογένεια μπορεί να φάει πέντε παξιμάδια, τρεις ελιές και μία ντομάτα. Μην τρελαθούμε τώρα! (Video)

ΕΛΛAΔΑ

Νέες δηλώσεις του Χρήστου Θηβαίου αναμένεται να προκαλέσουν ξανά αντιδράσεις.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός τραγουδοποιός μίλησε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 «Πρωινό» σχετικά με τη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει τον Ιούλιο, στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης και στην οποία είχε μιλήσει με σκληρά λόγια για τους νέους ανέργους, ενώ είχε τονίσει ότι μία πενταμελής οικογένεια μπορεί να ζήσει με 15 ευρώ την ημέρα.

Στη

νέα του συνέντευξη, ο Χρήστος Θηβαίος, δήλωσε: «Έδωσα απλά μία συνέντευξη, μιλώντας ειλικρινά, όπως θα μιλούσα σε μία παρέα με φίλους. Χωρίς να θέλω να κατηγορήσω τους νέους. Αυτό προτάθηκε για να γίνει θέμα. Θυσιάζω και ''τσαλακώνω'' την εικόνα μου, μπροστά στην ειλικρίνεια. Τι συνέβη ή δεν συνέβη, εμένα προσωπικά μου κάνει το ίδιο. Είμαι μία χαρά με τον εαυτό μου και με όσους μου μίλησαν και όμορφα και άσχημα».

Σχετικά με τη δήλωση ότι μία πενταμελής οικογένεια μπορεί να ζήσει με 15 ευρώ την ημέρα, ο Χρήστος Θηβαίος σχολίασε: «Εντάξει, αυτό ήταν πάλι μέσα στα μονταρίσματα! Σίγουρα, μία πενταμελής οικογένεια μπορεί να φάει πέντε παξιμάδια, τρεις ελιές και μία ντομάτα, δεν είναι ανάγκη να τρώει αρνί κάθε μέρα! Μην τρελαθούμε τώρα!»

Άμεση ήταν η αντίδραση του Άρη Καβατζίκη που, ενοχλημένος, απάντησε πως: «Τα παιδάκια δεν μεγαλώνουν με παξιμάδια και ελιά. Να προσέχουμε τι λέμε».

Χρήστος ΘηβαίοςαντιδράσειςοικογένειαδηλώσειςHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα