Θεσσαλονίκη: Λιποθύμησε ηλικιωμένος καστανάς - Η αστυνομία προσπάθησε να τον συλλάβει και να του κατάσχει τα κάστανα

ΕΛΛAΔΑ

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με το parallaximag.gr το απόγευμα της Παρασκευής, και λίγο πριν την γιορτινή τελετή για τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου, ολόκληρη αστυνομική δύναμη κινητοποιήθηκε για να συλλάβει έναν ηλικιωμένο καστανά!

«Ο ηλικιωμένος φώναζε πως δεν είναι παράνομος, οι αστυνομικοί έλεγαν πως το καροτσάκι κατάσχεται. Ο ηλικιωμένος ούρλιαζε πως αυτόφωρο δεν πάει και χτυπιόταν ενώ οι αστυνομικοί τραβούσαν το καροτσάκι

με τα κάστανα. Κάστανα σκόρπισαν παντού στο πεζοδρόμιο, ο κόσμος παρακολουθούσε αμήχανος ενώ οι αστυνομικοί φάνηκαν ακόμη πιο αμήχανοι μπροστά στη φασαρία που δεν μπορούσαν να ελέγξουν. Γιατί πώς να σύρουν τον γέρο άνθρωπο μπροστά σε τόσο κόσμο», γράφει η Κύα Τζήμου στο parallaximag.gr.

«Εν τω μεταξύ ο γερανός έφτασε και πάρκαρε απέναντι με σκοπό να παραλάβει το καρότσι και τα κάστανα, ενώ και ένα περιπολικό κατέφθασε για να συμπληρώσει το σκηνικό και να παραλάβει τον “εγκληματία”. Και τότε ήταν που ο άνθρωπος λιποθύμησε».

Διαβάστε αναλυτικά την καταγγελία στο parallaximag.gr

ΘεσσαλονίκηηλικιωμένοςαυτόφωροκάσταναHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα