Τετράχρονο αγοράκι κατάπιε κρυφά, μια φουρκέτα και παραλίγο να πεθάνει

ΥΓΕΙΑ

Οι γονείς του δεν το είδαν όταν έφερε στο στόμα ένα τσιμπιδάκι για τα μαλλιά. Το κατάπιε, εκείνο έσπασε μέσα του και σφηνώθηκε στο νεφρό του.

Το παιδάκι μετά από λίγες ημέρες άρχισε να παραπονιέται στους γονείς του ότι πονάει στην πλάτη. Οι γονείς δεν έδωσαν σημασία. Ύστερα από δυο εβδομάδες ο μικρούλης ανέβασε πυρετό και δυσκολευόταν να πάει στην τουαλέτα.

Ο πυρετός δεν έπεφτε και τελικά αποφάσισαν να τον πάνε στο νοσοκομείο. Οι εξετάσεις έδειξαν λοίμωξη του ουροποιητικού. Του χορηγήθηκαν αντιβιοτικά αλλά και πάλι ο πυρετός δεν έπεφτε εύκολα.

Οι γιατροί

άρχισαν να ανησυχούν πως κάτι συνέβαινε με το νεφρό του. Ένας γιατρός πρότεινε να του κάνουν μια ακτινογραφία. Αυτό που είδαν τους έκανε να τα χάσουν. Μέσα στο κορμί του υπήρχε μια σπασμένη φουρκέτα μήκους 6 εκατοστών.

Τα αιχμηρά της άκρα, είχαν σφηνωθεί στο νεφρό του 4χρονου παιδιού. Σύμφωνα με τους γιατρούς η σπασμένη φουρκέτα πέρασε στο λεπτό του έντερο μετά το στομάχι και στη συνέχεια κόλλησε στο νεφρό του. Επίσης το διαβρωμένο μέταλλο είχε τρυπήσει το λεπτό έντερο.

Αμέσως οι γιατροί το έβαλαν στο χειρουργείο, όπου και με επιτυχία κατάφεραν να αφαιρέσουν τα δυο μεταλλικά κομμάτια

νεφρόςνεφράτσιμπιδάκιφουρκέταχειρουργείοκατάπιε φουρκέταHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα