Τεράστιο «φάουλ» από την Ιβάνκα Τραμπ - Έντονες αντιδράσεις (Photo)

ΚΟΣΜΟΣ

H Iβάνκα Τραμπ, γνωστή πλέον και ως "Πρώτη Κόρη των ΗΠΑ" θεωρείται ως ένα από τα άτομα που έχουν τεράστια επιρροή στον πατέρα της και πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ.

Η Ιβάνκα συμμετέχει σε πολλές συσκέψεις στον Λευκό Οίκο και παίζει το ρόλο του "κονσιλιέρε" του πατέρα της, ενώ κάποιοι αναλυτές θεωρούν ότι αποτελεί μια από τις πλέον ήπιες και... λογικές φωνές στο επιτελείο του Ντόναλντ Τραμπ.

Ωστόσο, ήδη δέχεται πυρά (αρκετά καταστήματα

αρνούνται να πουλούν τα προϊόντα που φέρουν την υπογραφή της), ενώ μια φωτογραφία της από τη συνάντηση του Ντόναλντ Τραμπ με τον Καναδό πρωθυπουργό Τζάστιν Τριντό κυριολεκτικά ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων.

Στη φωτογραφία η Ιβάνκα βρίσκεται στο Οβάλ Γραφείο (το sanctum sanctorum του προέδρου των ΗΠΑ) ανάμεσα στον πατέρα της και τον Τριντό. Λεπτομέρεια: η Ιβάνκα κάθεται στο γραφείο του προέδρου των ΗΠΑ!

Προφανώς, η φωτογραφία θέλησε να δείξει τη σημασία που οι δύο ηγέτες δίνουν στις γυναίκες και στην ισότητα των φύλων, ωστόσο, πολλοί κατηγορούν την Ιβάνκα ότι είναι η "γκρίζα ισχύς" πίσω από τον Ντόναλντ Τραμπ και ότι ουσιαστικά "λύνει και δένει" στον Λευκό Οίκο.

Παράλληλα, την κατηγορούν ότι αξιοποιεί το αξίωμα του πατέρα της για να προωθήσει τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες, κάτι που αποτελεί ομοσπονδιακό παράπτωμα και μπορεί να οδηγήσει σε μεγάλους μπελάδες τον νέο πρόεδρο των ΗΠΑ.

Πάντως, οι πιο δηλητηριώδεις σχολιαστές, είπαν απλώς ότι η φωτογραφία απεικονίζει με μεγάλη ακρίβεια ποιος έχει την εξουσία στο Λευκό Οίκο...

Ντόναλντ ΤραμπΙβάνκ ΤραμπΤζάστιν ΤριντόΛευκός Οίκοςοβάλ γραφείοHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα
Τεράστιο, Ιβάνκα Τραμπ - Έντονες, Photo,terastio, ivanka trab - entones, Photo