Τα ράσα δεν κάνουν… την Αριστερά!

ΣΤΗΛΕΣΙστορίες για αγρίους

Η κυβέρνηση που μόλις παραιτήθηκε για να προκηρύξει εκλογές, ξεκίνησε την πολιτική της καριέρα καταργώντας τις γραβάτες!

Έτσι, πέρασε ένα ολόκληρο εξάμηνο, σε μια πολιτική συγκυρία κατά την οποία η χώρα κατέρρεε στην κυριολεξία κι εμείς ασχολούμασταν με τα πουκάμισα ενός ανόητου εγωμανούς ναρκίσσου.

Αν σε καλέσει κάποιος σε ένα γάμο και εμφανιστείς με το μαγιό σου, είναι προφανές ότι

αυτό δεν αποτελεί επαναστατική αντικομφορμιστική ενέργεια αλλά αγένεια - στα όρια της αλητείας…

Αν ο κόσμος άλλαζε με την κατάργηση της γραβάτας, πιστέψτε με, θα είχαμε έναν υπέροχο αψεγάδιαστο κόσμο!

Αν ο κόσμος άλλαζε επειδή οι υπουργοί υπογράφουν τον διορισμό τους με ελβιέλες, θα μιλούσαμε σίγουρα για έναν επίγειο παράδεισο…

Κι αν, τέλος, ο κόσμος άλλαζε αφαιρώντας το δεύτερο «ν» στο όνομά μας, θα μιλούσαμε για την τελειότητα. Και τι δεν είδαμε σ’ αυτό το αλήστου μνήμης διάστημα της αριστερής διακυβέρνησης: ενδυμασίες μπεκατσοκυνηγού στα έδρανα της Βουλής, βόμβες μολότοφ τυπωμένες σε μπλουζάκια, μια παραληρηματική ενδυματολογική ασυναρτησία που διεκδικούσε στα σοβαρά την αλλαγή του πολιτικού κατεστημένου της χώρας.

Αυτή η επικίνδυνα εξωραϊσμένη άποψη ότι ο κόσμος θα αλλάξει επειδή φοράμε αρβύλες αντί για σκαρπίνια (αλλά δεχόμαστε τη μερσεντές του βουλευτή…) έφερε στο φως το μέγεθος της υποκρισίας των μελών της νέας κυβέρνησης της Αριστεράς, έφερε στο φως την ακόρεστη δίψα της για εξουσία.

Έτσι, οι αριστεροί της ηθικής ανωτερότητας αρκούμενοι μόνο στους ενδυματολογικούς συμβολισμούς, υπέγραψαν τα νέα μνημόνια ανερυθρίαστα, φέρνοντας στο φως την επικίνδυνη ανευθυνότητά τους που τρέφεται από την διαφωνία, την διάσπαση, την αποσύνθεση.

Διασπασμένοι μεταξύ τους σε αλληλοσπαρασσόμενες συνιστώσες και με μια χώρα βαθύτατα τραυματισμένη από την εγκληματικά ανεύθυνη και ανισσόροπη πολιτική τους, αποτέλεσαν μακράν την πιο τραγική όσο και τραγελαφική καταστροφική παρένθεση στην πολιτική ιστορία της χώρας.

Δίχως συναίσθηση των τερατουργημάτων της πολιτικής της ανικανότητας, η Αριστερά οδηγεί εκ νέου τη χώρα σε μιαν ακόμα δίχως νόημα αδιέξοδη εκλογική αναμέτρηση προκειμένου να λυθούν τα εσωκομματικά αδιέξοδά της, συντηρούμενη από τις διασπάσεις της και την παθολογική της εμμονή να τρέφεται από την καταστροφή και τη διάλυση.

Ξενοφών Α. Μπρουντζάκηςεκλογές 2015ΑριστεράHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα