Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων στις 8-6-2015

MEDIA

Διαβάστε αναλυτικά τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων της Δευτέρας:

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: "Προδότης ή βλαξ;"

Η εφημερίδα γράφει "τις εγκληματικές ευθύνες του Γιώργου Παπανδρέου για τη μνημονιακή καταστροφή της χώρας αποκαλύπτει με καινούργια στοιχεία στο νέο βιβλίο του ο δημοσιογράφος (και ανταποκριτής του Mega στην Ουάσινγκτον) Μιχάλης Ιγνατίου".

ΕΘΝΟΣ: "Πυρετός ξαφνικά στη διαπραγμάτευση"

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "ξαφνικός πυρετός

στη διαπραγμάτευση, με φόντο τη νέα τριμερή Μέρκελ, Ολάντ και Τσίπρα την Τετάρτη. Μετά τις εχθροπραξίες Γιούνκερ - Μαξίμου, με εντολή του πρωθυπουργού σπεύδουν στις Βρυξέλλες ο Γ. Χουλιαράκης και εκτός απροόπτου ο Ν. Παππάς, ενώ στο Βερολίνο ο Γ. Βαρουφάκης θα συναντηθεί με τον Β. Σόιμπλε".

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: "«Τσίπρα υπέγραψε ή... πεθαίνεις»!!!"

Σύμφωνα με την εφημερίδα "μπαίνουμε πια στην τελική ευθεία των δραματικών πραγμάτων! Που έπεται, νομοτελειακά, να απολήξουν στην Ελλάδα (δυστυχώς) με μία νέα ανείπωτη εθνική τραγωδία, ενώ στον κόσμο υπάρχει ο κίνδυνος να λάβουν τη μορφή ενός νέου, Τρίτου, παγκοσμίου πολέμου-θερμοπυρηνικού ολοκαυτώματος..."

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Ποιοί παγιδεύονται από τα νέα όρια συνταξιοδότησης"

Η εφημερίδα γράφει ότι "σταδιακή αύξηση όλων των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης που σήμερα υπολείπονται του 62ου έτους για μειωμένη σύνταξη, του 67ου για πλήρη σύνταξη και του 62ου έτους για σύνταξη με 40 έτη ασφάλισης προβλέπουν οι νέες ρυθμίσεις για το συνταξιοδοτικό μας σύστημα, οι οποίες επηρεάζουν 500.000 ασφαλισμένους σε όλα τα Ταμεία, πλην του ΟΓΑ και του ΝΑΤ".

ΕΣΤΙΑ: "Παίζουν το μέλλον κορώνα-γράμματα!"

Η εφημερίδα τονίζει ότι "οι Ευρωπαίοι ηγέτες δυσκολεύονται να πιστέψουν ότι ο Ελληνας ομόλογός τους αναλαμβάνει τόσο μεγάλο ρίσκο για την χώρα του, με τον παράτολμο τρόπο που διαπραγματεύεται. Παρ΄ότι δεν το λένε επισήμως, αυτή είναι η εικόνα που μεταδίδεται από έγκυρα μέσα ενημερώσεως που έχουν πηγές προσκείμενες στις ευρωπαϊκές ηγεσίες".

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: "Δεν αλλάζει ο ΦΠΑ στα νησιά"

Σύμφωνα με την εφημερίδα "τη διατήρηση του μειωμένου κατά 30% ΦΠΑ στα νησιά Αιγαίου -πλην Κρήτης- αποδέχτηκαν οι δανειστές και κυρίως το ΔΝΤ. Το οικονομικό επιτελείο καθαρογράφει τη νέα πρόταση που θα καλύψει τα 2 δισ. ευρώ του δημοσιονομικού κενού".

ΤΑ ΝΕΑ: "Πικρό ποτήρι"

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "στον Αλέξη Τσίπρα προσωπικά μεταφέρεται η πίεση των Βρυξελλών για τη συμμόρφωση της Ελλάδας στις απαιτήσεις των δανειστών. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ αρνήθηκε να μιλήσει τηλεφωνικά μαζί του και μάλιστα προχώρησε σε σχετική διαρροή στα μέσα ενημέρωσης".

Kontranews: "Προδότης για κρέμασμα ο Γιωργάκης. Αποκάλυψη-σοκ από τον Μιχάλη Ιγνατίου"

Σύμφωνα με την εφημερίδα "το έγκλημα της εθνικής προδοσίας που διέπραξε ο Γιώργος Παπανδρέου, με τη συνειδητή παράδοση της χώρας στο ΔΝΤ και στους ξένους τοκογλύφους αποκαλύπτει με ντοκουμέντα - φωτιά στο νέο βιβλίο του ο γνωστός και έγκυρος δημοσιογράφος Μιχάλης Ιγνατίου".

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "Τεντώνουν το σχοινί"

Η εφημερίδα τονίζει ότι "στην κορύφωσή που οδεύει το ελληνικό ζήτημα, με το κλίμα να έχει βαρύνει ιδιαίτερα τα τελευταία 24ωρα. Οι δύο πλευρές φαίνεται να «σηκώνουν» τείχος καθώς από τις Βρυξέλλες διαμηνύουν πως δεν αποδέχονται ως βάση διαπραγμάτευσης την πρόταση των 47 σελίδων που πρότεινε η ελληνική κυβέρνηση και ότι περιμένουν εναλλακτικές προτάσεις".

πρωτοσέλιδαεφημερίδεςHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα