Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων στις 30-11-2015

MEDIA

Διαβάστε αναλυτικά τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων της Δευτέρας.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: «Βόμβα από τη Γερμανία για Σαμαρά-Παπασταύρου»

Η εφημερίδα γράφει ότι: «ο υπ. Οικονομικών της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας (που έδωσε το στικάκι με τους 10.500 λογαριασμούς Ελλήνων σε ελβετική τράπεζα) αποκάλυψε ότι από το 2014 προσπαθούσε να δώσει στοιχεία αλλά δεν έβρισκε ανταπόκριση».

ΕΘΝΟΣ: «Ψαλίδι 30% στο μέρισμα των δημοσίων υπαλλήλων»

Η εφημερίδα σημειώνει: «περικοπές 30% στα μερίσματα δημοσίων υπαλλήλων φέρνει η μείωση της σχετικής δαπάνης κατά 100 εκατ. ευρώ για το 2016. Στη

ζώνη υψηλού κινδύνου για νέες μειώσεις οι κύριες συντάξεις σε Δημόσιο και πρώην ΤΕΒΕ».

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: «Πότε & πώς θα βγείτε σε σύνταξη με τα νέα όρια ηλικίας»

Η εφημερίδα γράφει ότι: «τι ισχύει για όσους ασφαλίστηκαν πριν ή μετά το 1993. Τα μυστικά για θεμελίωση εξόδου και το σωσίβιο των πλασματικών ετών. Οι αποδοχές για πλήρη και μειωμένη σύνταξη σύμφωνα με το νέο σύστημα υπολογισμού».

ΕΣΤΙΑ: «Ο νέος ενεργειακός χάρτης»

Η εφημερίδα τονίζει ότι: «ένας παλαιός κυβερνητικός, με βαθιά γνώση των ενεργειακών θεμάτων έλεγε πρόσφατα. «Η Ελλάς ευρίσκεται ακριβώς στην είσοδο μεταξύ των παραγωγών ενέργειας , στην Ανατολή, και των καταναλωτών ενέργειας, στην Δύση».

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: «Το Βερολίνο χρυσώνει την Άγκυρα»

Η εφημερίδα γράφει ότι: «σε συμφωνία κατέληξε η έκτακτη σύνοδος κορυφής ΕΕ-Τουρκίας. Η Άγκυρα απέσπασε 3 δισ. ευρώ με αντάλλαγμα τη βοήθειά της προκειμένου να περιοριστεί η ροή των προσφύγων. Οι Ευρωπαίοι επίσης δεσμεύτηκαν ότι θα επιταχύνουν τη διαδικασία ένταξης της Τουρκίας».

ΤΑ ΝΕΑ: «Όταν ο Τσίπρας άναψε τσιγάρο»

Η εφημερίδα σημειώνει ότι: «τσιγάρο-δανεικό από τον Βασίλη Λεβέντη –άναψε ο Αλέξης Τσίπρας- προς το τέλος του Συμβουλίου των Πολιτικών Αρχηγών: μία κίνηση από έναν μη καπνιστή, ενδεικτική της βαριάς ατμόσφαιρας που κυριάρχησε στο Προεδρικό Μέγαρο, καθώς όλες οι πλευρές κράτησαν σκληρή στάση, η οποία δεν άφησε περιθώρια για συναίνεση».

KONTRA NEWS: «Αμνηστία σε όσους φέρουν πίσω καταθέσεις»

Η εφημερίδα γράφει ότι «μετά την ταυτοποίηση των ΑΦΜ με τα φυσικά πρόσωπα στα οποία ανήκουν, αρχίζει από αύριο η παρέλαση των 10.588 φοροφυγάδων που εντοπίστηκαν με καταθέσεις μαμούθ σε μια μόνο ελβετική τράπεζα από οικονομικούς εισαγγελείς».

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: «Η νέα κλίμακα φορολόγησης»

Η εφημερίδα τονίζει ότι: «σχέδιο για την εφαρμογή μιας ενιαίας φορολογικής κλίμακας, με δύο παραλλαγές, προωθεί η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών στο πλαίσιο της μεταρρύθμισης της φορολογίας εισοδήματος, που αποκαλύπτει σήμερα η «Ν» ».

πρωτοσέλιδαεφημερίδεςπρωτοσέλιδα εφημερίδωνHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα