Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων στις 25-08-2015

MEDIA

Διαβάστε αναλυτικά τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων της Τρίτης 25 Αυγούστου.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: 110.000 θέσεις εργασίας με συνταγή Σαμαρά-Βενιζέλου

Η εφημερίδα γράφει ότι: «προγράμματα απασχόλησης, με στόχο να προκύψουν έως και 110.000 θέσεις για ανέργους έως και τον Φεβρουάριο του 2016, θυμήθηκε να προωθήσει το υπουργείο Εργασίας, λίγες ημέρες πριν από την προκήρυξη των εκλογών».

ΕΘΝΟΣ: Διαζύγια και γάμοι πριν την κάλπη

Η εφημερίδα σημειώνει: «γάμοι και διαζύγια αλλάζουν τις ισορροπίες των κομμάτων. Στον ΣΥΡΙΖΑ

παραιτήθηκε ο γραμματέας Τ. Κορωνάκης, ενώ και άλλοι βουλευτές, πέραν όσων συγκρότησαν τη Λαϊκή Ενότητα, κρατούν αποστάσεις και ορισμένοι σκέφτονται να μην είναι υποψήφιοι. Στο ΠΑΣΟΚ υπάρχει προσέγγιση με τον Γ. Παπανδρέου και την πλειοψηφία της ΔΗΜΑΡ.».

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Εγκαταλείπουν το «καράβι» του ΣΥΡΙΖΑ

Η εφημερίδα γράφει ότι: «εκτός Κουμουνδούρου ο, υπό στράτευση, γραμματέας Τ. Κορωνάκης που κατηγόρησε το Μαξίμου για υποβάθμιση του κόμματος. Αποχωρούν οι βουλευτές Ηρώ Διώτη, Κ. Δερμιτζάκης και ακολουθούν οι υπουργοί Θοδωρής Δρίτσας και Τασία Χριστοδουλοπούλου»

ΕΣΤΙΑ: Παγκόσμια ανησυχία από την νέα κρίση

Η εφημερίδα τονίζει ότι: «οι ανησυχίες για την πορεία της κινεζικής οικονομίας, αλλά και οι φόβοι για τις επιπτώσεις της επικείμενης αυξήσεως των επιτοκίων του δολαρίου στις αναδυόμενες οικονομίες, έχουν οδηγήσει σε μεγάλη διαταραχή τις διεθνείς αγορές».

Η ΑΥΓΗ: Ο κοινωνικός ΣΥΡΙΖΑ να βγει στο προσκήνιο

Σύμφωνα με την εφημερίδα : «καθαρή εντολή τετραετίας με αριστερό ριζοσπαστικό πρόγραμμα διακυβέρνησης. Ο πρωθυπουργός απέκλεισε το ενδεχόμενο μετεκλογικής συνεργασίας με τις συστημικές δυνάμεις του παλαιού συστήματος. Πανελλαδική συνδιάσκεψη το προσεχές Σαββατοκύριακο, όπου θα αποφασιστεί το εκλογικό-κυβερνητικό πρόγραμμα»

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: Χαμένοι στη μετάφραση

Η εφημερίδα γράφει ότι: «ζαλισμένοι δείχνουν παίκτες της πολιτικής σκακιέρας που ψάχνουν τρόπο να συγκεντρώσουν τα φώτα της δημοσιότητας πάνω τους ενώ το σκηνικό παραμένει ρευστό. «Καθυστερήσεις» σε ένα προεκλογικό παιχνίδι που έχει λήξει παίζει ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, με την τριήμερη κατοχή της διερευνητικής εντολής».

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Κίτρινος πυρετός στις αγορές

Η εφημερίδα επισημαίνει ότι: «το «Σύνδρομο της Κίνας» προκάλεσε πανικό στις διεθνείς αγορές, οδηγώντας σε βίαιη πτώση των μετοχών, σε υποχώρηση των τιμών του πετρελαίου και σε μαζική φυγή κεφαλαίων προς τα θεωρούμενα «ασφαλή καταφύγια», όπως τα αμερικανικά και τα γερμανικά ομόλογα»

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Όλοι στη συγκέντρωση του ΚΚΕ την Πέμπτη στο Σύνταγμα

Η εφημερίδα αναφέρει ότι: «μπροστά στις επικείμενες εκλογές, παρεμβαίνοντας στις πολιτικές εξελίξεις με στόχο την προβολή των θέσεων του ΚΚΕ, η Κομματική Οργάνωση Αττικής διοργανώνει μεγάλη πολιτική συγκέντρωση τη Πέμπτη 27 Αυγούστου, στις 8μμ, στο Σύνταγμα, με κεντρικό σύνθημα «ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΚΚΕ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΡΗΞΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ»

ΤΑ ΝΕΑ: Αγώνας δρόμου για τις 20 Σεπτεμβρίου

Η εφημερίδα σημειώνει ότι: «στο κρίσιμο 24ωρο που ακολουθεί από τη μία το μεσημέρι της προσεχούς Πέμπτης, όταν ο Παναγιώτης Λαφαζάνης θα επιστρέψει στο Προεδρικό Μέγαρο την τρίτη διερευνητική εντολή, έως το απόγευμα της Παρασκευής θα κριθεί οριστικά και αμετάκλητα ο χρόνος διεξαγωγής των εκλογών».

KONTRA NEWS: Ευτυχώς που πρόλαβε και υπέγραψε τη συμφωνία ο Αλέξης

Η εφημερίδα τονίζει ότι «ευτυχώς που πρόλαβε ο Αλέξης Τσίπρας και υπέγραψε με τους τοκογλύφους – δανειστές μας τη συμφωνία-μαμούθ τον ενενήντα δισεκατομμυρίων ευρώ που θωρακίζει τη χώρα για τα επόμενα τρία χρόνια. Σε διαφορετική περίπτωση η Ελλάδα σήμερα θα βρίσκονταν μετέωρη και χρεοκοπημένη».

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΗΜΕΡΗΣΙΑ: Μαύρη Δευτέρα

Η εφημερίδα σημειώνει ότι: «μνήμες από τη Lehman Brothers επανέφερε η χθεσινή ημέρα για την παγκόσμια οικονομία. Το χρηματιστήριο αρχικά της Ασίας και εν συνεχεία της Ευρώπης και των ΗΠΑ κατέγραψαν δραματικές απώλειες σε αριθμό της ανησυχίας που έχει εκδηλωθεί για την πορεία της κινεζικής οικονομίας»

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: Στα όρια του «κραχ»

Η εφημερίδα τονίζει ότι: «ακόμη μία «Μαύρη Δευτέρα» έζησαν χθες οι διεθνείς αγορές, με τους επενδυτές να τρέπονται σε άτακτη φυγή από το ρίσκο και τους δείκτες μετοχών και εμπορευμάτων να βρίσκονται σε ελεύθερη πτώση».

πρωτοσέλιδαεφημερίδες25 ΑυγούστουHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα