Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων στις 02-11-2015

MEDIA

Διαβάστε αναλυτικά τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων της Δευτέρας.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: "Υστερία για φόρους".

Η εφημερίδα γράφει ότι "ανελέητη φοροεπιδρομή σε ακίνητα και αυτοκίνητα ετοιμάζει το υπουργείο Οικονομικών, καθώς στην κυβέρνηση θεωρούν ότι μπορούν να εισπράξουν περισσότερα από τα χαράτσια στα περιουσιακά στοιχεία απ' ό,τι έχουν υπολογίσει από τη φορολογία εισοδήματος!".

ΕΘΝΟΣ: "Ολο το σχέδιο για τα "κόκκινα" δάνεια".

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "οδηγία της Τράπεζας της Ελλάδος στις

εμπορικές τράπεζες να προχωρήσουν σε ρυθμίσεις-εξπρές για τα "κόκκινα"¨στεγαστικά, καταναλωτικά και επιχειρημαατικά δάνεια ανάλογα με την κατηγορία, το ύψος τους και το προφίλ του δανειολήπτη".

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Τα 5 "μυστικά" για σύνταξη με τα νέα όρια ηλικίας".

Η εφημερίδα γράφει ότι "πότε και πώς θα βγείτε σε σύνταξη ανάλογα με τα έτη ασφάλισης και την ηλικία. Ποιες παγίδες πρέπει να αποφύγετε. Τι αλλάζει για 25ετία, 35ετία και 40ετία. Ποιοι πάνε στα 67 για πλήρη και ποιοι στα 62 για μειωμένη. Τι προβλέπεται για άνδρες, γυναίκες και μητέρες ανηλίκων, παλαιούς και νέους ασφαλισμένους".

ΕΣΤΙΑ: "Ορατός ο κίνδυνος αποσταθεροποιήσεως".

Η εφημερίδα τονίζει ότι "δεν θα πρέπει να θεωρηθεί διόλου τυχαία η προσπάθεια του Πρωθυπουργού και του κυβερνητικού επιτελείου να μην υπάρξουν πλειστηριασμοί στην πρώτη κατοικία έναντι χρεών και δανείων".

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: "Ζητείται δίοδος ζωής".

Η εφημερίδα τονίζει ότι "οι σκηνές οδύνης στις ακτές των νησιών του ανατολικού Αιγαίου φέρνουν το ερώτημα στα χείλη πολλών: γιατί δεν ανοίγουμε ένα ασφαλές πέρασμα στα χερσαία ελληνοτουρκικά σύνορα;".

ΤΑ ΝΕΑ: "Ολα του Νοέμβρη δύσκολα".

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "τη μεγάλη δοκιμασία του Νοεμβρίου καλείται να περάσει το Μέγαρο Μαξίμου έχοντας πάρει μια μικρή ανάσα από την άνετη υπερψήφιση του νομοσχεδίου για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών. Ο Νοέμβριος θεωρείται κομβικός μήνας για το κυβερνητικό επιτελείο που έχει μπροστά του πολλές προκλήσεις και δυσκολίες - από τα κόκκινα δάνεια και τα νέα προαπαιτούμενα ως το Προσφυγικό".

Kontranews: "Δεν αντέχουμε άλλους φόρους. Φτώχεια-ανεργία και συντάξεις πείνας".

Σύμφωνα με την εφημερίδα "η κοινωνία είναι έτοιμη να εκραγεί, γι' αυτό ο Αλέξης θα πρέπει να πάρει αμέσως τολμηρές πρωτοβουλίες για να αντιστραφεί το κλίμα του θυμού και της απογοήτευσης που έχει εξαπλωθεί στη χώρα και να ξεκινήσουν επιτέλους οι επενδύσεις που θα φέρουν νέες θέσεις εργασίας και θα δώσουν ανάσα στην αγορά, που πνέει τα λοίσθια".

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "Ποιοι μπαίνουν με νέα κεφάλαια στις τράπεζες".

Η εφημερίδα τονίζει ότι "στον στίβο των αγορών εισέρχονται οι ελληνικές τράπεζες, έχοντας εξασφαλίσει, σύμφωνα με εκτιμήσεις, τα κεφάλαια που προκύπτουν από το βασικό σενάριο των stress tests και επιδιώκοντας τουλάχιστον οι δύο από τις τέσσερις και μέρος του δυσμενούς σεναρίου, ώστε το ύψος των αυξήσεων πιθανώς να κινηθεί πάνω από τα 4,4 δισ. ευρώ".

πρωτοσέλιδαεφημερίδεςπρωτοσέλιδα εφημερίδωνHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα