Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για τις 29-08-2016

MEDIA

Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για τις 29-08-2016.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: «Τα mails της προδοσίας»

Η εφημερίδα γράφει ότι: «Ο Μαν. Κοττάκης αποκαλύπτει: τα ντοκουμέντα που «τρέμουν» οι δανειστές! Πώς σχεδιάστηκε αλλά και εκτελέστηκε (με πειραγμένα στοιχεία!) το βρόμικο σχέδιο καταστροφής της Ελλάδας προκειμένου να εξοφληθούν στο ακέραιο οι ξένες τράπεζες».

ΕΘΝΟΣ: «Σε νέα θέση 50.000 δημόσιοι υπάλληλοι»

Η εφημερίδα σημειώνει:

«κλειδί των αλλαγών τα νέα οργανογράμματα για αποσπάσεις, μετατάξεις και μετακινήσεις για το σύνολο του στενού και του ευρύτερου δημόσιου τομέα. Ο κυβερνητικός σχεδιασμός προβλέπει προσλήψεις για όλες τις κενές θέσεις».

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: «Ποιοι «κλειδώνουν» σύνταξη από τα 60!»

Η εφημερίδα γράφει ότι: «χιλιάδες ασφαλισμένοι μπορούν να αξιοποιήσουν τα παράθυρα της νέας νομοθεσίας και να αποφύγουν τα 67. Κριτήριο «κλειδί» ο χρόνος συμπλήρωσης της 25ετίας και της 35ετίας. Τι ισχύει για μητέρες».

ΕΣΤΙΑ: «Διχασμό κηρύττει ο ΣΥΡΙΖΑ»

Η εφημερίδα τονίζει ότι: «η ΔΟΛΙΟΤΗΣ της Αριστεράς αποκαλύπτεται κατά τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο στα θέματα ιστορικής μνήμης τα οποία παραποιεί αναισχύντως. Διαστρέβλωσις της Ιστορίας στα σχολικά βιβλία».

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: «Η αγωνία του καναλάρχη πριν από τη δημοπρασία»

Η εφημερίδα γράφει ότι: «αύριο το πρωί, στις 6, ξεκινάει η διαδικασία για τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες. Το κτίριο της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, όπου θα διεξαχθεί η δημοπρασία, θα αποτελεί απόρθητο φρούριο».

ΤΑ ΝΕΑ: «Από Αύγουστο χειμώνα στη διαπραγμάτευση»

Η εφημερίδα σημειώνει ότι: «επιστροφή στη σκληρή πραγματικότητα των διαπραγματεύσεων με τους εταίρους για την κυβέρνηση, η οποία αντιμετωπίζει εκ νέου κλίμα καχυποψίας. Πρεμιέρα με αγκάθια στις Βρυξέλλες στη σκιά της υπόθεσης ΕΛΣΤΑΤ».

KONTRA NEWS: «Αποζημίωση μαμούθ διεκδικεί από τη UBS ο Παπαγγελόπουλος»

Η εφημερίδα γράφει ότι «το στόχαστρο του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου μπήκε η εγκληματική οργάνωση της UBS, η γνωστή και μεγάλη Ελβετική τράπεζα, στην οποία κατευθύνονταν μέσα από παράνομους δίαυλους μαύρες καταθέσεις δεκάδων δισεκατομμυρίων ευρώ από Έλληνες φοροφυγάδες, λαθρέμπορους, απατεώνες αλλά και μεγαλόσχημους παράγοντες της δημόσιας ζωής».

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: «Επιστροφή στα δύσκολα»

Η εφημερίδα τονίζει ότι: «αντιμέτωπο με τη σκληρή πραγματικότητα είναι από σήμερα το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης, καθώς όλα τα σοβαρά «μέτωπα» θα ανοίξουν ταυτόχρονα. «Αγκάθια» τα 14 ανοιχτά προαπαιτούμενα και η υπόθεση «ΕΛΣΤΑΤ-Γεωργίου».

πρωτοσέλιδα εφημερίδωνπρωτοσέλιδα ελληνικού ΤύπουHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα