Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για τις 21-11-2016

MEDIA

Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για τις 21-11-2016.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: «Η χώρα σε…. λαβύρινθο χωρίς έξοδο!»

Η εφημερίδα γράφει ότι: «αδιέξοδο στη διαπραγμάτευση με την τρόικα για τα εργασιακά παρά τη θεαματική υποχώρηση όλων των «κόκκινων» γραμμών. Οι ομαδικές απολύσεις φέρνουν θύελλα σε ΔΕΚΟ και τράπεζες».

ΕΘΝΟΣ: «Εργασιακή ζούγκλα προωθεί το Ταμείο»

Η

εφημερίδα σημειώνει: «εμπλοκή στη διαπραγμάτευση με τους δανειστές προκαλεί η εμμονή του ΔΝΤ, οι εκπρόσωποι του οποίου αξιώνουν τη χωρίς όρους απελευθέρωση των ομαδικών απολύσεων».

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: «Στη σύνταξη από 55 έως 60 ετών με αίτηση έως το τέλος του 2016»

Η εφημερίδα γράφει ότι: «ποιοι ασφαλισμένοι θεμελιώνουν δικαίωμα αποχώρησης με 15 έως 37 έτη εργασίας. Σε ποιες περιπτώσεις λαμβάνουν πλήρη σύνταξη και πότε συμφέρει η έξοδος με μειωμένη».

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: «Κύκλωμα ένστολων και δικηγόρων»

Η εφημερίδα γράφει ότι: «πάρτι εκατομμυρίων καταγγέλλεται ότι έχουν στήσει ένστολοι, μηχανικοί και δικηγόροι στον Αυτόνομο Οικοδομικό Οργανισμό Αξιωματικών. Καθεστώς οικονομικής αδιαφάνειας, υπερκοστολόγηση κτιρίων και προσλήψεις από το παράθυρο».

ΤΑ ΝΕΑ: «Σημειωτόν η αξιολόγηση»

Η εφημερίδα σημειώνει ότι: «σε δύσκολη φάση βρίσκεται η διαπραγμάτευση με τους δανειστές καθώς μένουν ανοικτά κρίσιμα θέματα που ενδέχεται να αναβάλουν επί μακρόν την επίτευξη συμφωνίας».

KONTRA NEWS: «Θα πουλήσουν τα σπίτια μας κοψοχρονιά στους μετανάστες!»

Η εφημερίδα γράφει ότι: «ανθελληνικό σχέδιο από τους διεθνείς τοκογλύφους με τα κόκκινα δάνεια. Έτσι θα μπορούν οι πρόσφυγες να γίνονται νόμιμοι κάτοικοι της χώρας μας αφού θα έχουν δικό τους σπίτι».

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: «Αγκάθια και αποκλίσεις στο παρά 5’»

Η εφημερίδα τονίζει ότι: «τέσσερα αγκάθια στο εργασιακό και ένα κενό ύψους 600 εκατ. ευρώ στον προϋπολογισμό του 2018 άφησε ο χθεσινός μαραθώνιος διαβουλεύσεων κυβέρνησης και θεσμών»

πρωτοσέλιδα εφημερίδωνπρωτοσέλιδα ελληνικού ΤύπουHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα