Τα 7 καλύτερα ταξίδια με τρένο! Μήπως να το τολμήσετε; (Photos)

ΚΟΣΜΟΣ

Μπορεί να μην το έχετε σκεφτεί ποτέ αλλά ένα ταξίδι με τρένο είναι μια εμπειρία που πρέπει να ζήσετε τουλάχιστον μια φορά στη ζωή σας.

Εμείς συγκεντρώσαμε τα 7 καλύτερα ταξίδια με τρένο και σας τα παρουσιάζουμε ένα-ένα.

The Glacier Express, Ελβετία Αυτό το τρένο θα σας περάσει μέσα από βουνά και όμορφα ορεινά χωριά ανάμεσα στο Zermatt και το St. Moritz. Πρόκειται για το πιο αργό τρένο της Ευρώπης και η διαδρομή που κάνει διαρκεί 7 ώρες. Στη διάρκεια αυτών των 7 ωρών μπορείτε να χαλαρώσετε πίνοντας κρασί και παρακολουθώντας

από τα παράθυρα του τρένου την υπέροχη θέα.

Golden Eagle Trans-Siberian, Ρωσία Ταξιδέψτε μέσα στην απόλυτη πολυτέλεια και δείτε τα πιο μυστηριώδη μέρη της Ρωσίας. Μέσα στο τρένο μπορείτε να παρακολουθήσετε live παραστάσεις ή να μάθετε ρώσικα πίνοντας βότκα και βλέποντας την εκπληκτική θέα μέσα από το τρένο.

California Zephyr, ΗΠΑ Αυτός είναι ένας μοναδικός τρόπος για να δείτε πραγματικά την Αμερική. Θα κάνετε 3923 χιλιόμετρα μέσα σε 52 ώρες και θα ταξιδέψετε από το Σικάγο μέχρι το Σαν Φρανσίσκο. Μην ανησυχείτε! Αν δεν θέλετε να κάνετε ολόκληρη τη διαδρομή μπορείτε να επιλέξετε από που θα ξεκινήσετε και πού θα κατεβείτε.

The Royal Scotsman, Σκωτία Αυτό το πολυτελές, vintage τρένο των 36 επιβατών προσφέρει την απόλυτη Σκωτσέζικη εμπειρία και σας πηγαίνει από το Εδιμβούργο μέχρι τα Σκωτσέζικα Highlands.

Rocky Mountaineer, Καναδάς Αυτό το ταξίδι θα σας μείνει αξέχαστο. Εξερευνήστε τον Καναδά με έναν μοναδικό τρόπο κάνοντας αυτό το υπέροχο ταξίδι το οποίο θα σας πάει από το Banff μέχρι το Vancouver.

The Orient Express, Ευρώπη Είναι ένα από τα πιο διάσημα τρένα στον κόσμο. Το Orient Express είναι glamorous, ρομαντικό και θα σας ταξιδέψει από το Παρίσι μέχρι την Κωνσταντινούπολη.

Expo Rail, Σρι Λάνκα Θα περάσετε πάνω από γέφυρες, θα δείτε καταρράκτες και υπέροχα βουνά σε μια διαδρομή που διαρκεί 7 ώρες. Πρόκειται για ένα ταξίδι που είναι πολύ οικονομικό και θα σας δώσει μια γεύση από την κουλτούρα της Σρι Λάνκα.

Πηγή: spirossoulis.com

τραίναταξίδιαδιαδρομέςHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα