Συναυλία Βασίλη Καρρά στη Σόφια για… ρεκόρ Γκίνες- Λαϊκό προσκύνημα

ΕΛΛAΔΑ

Ο «κακός χαμός» έγινε στο Arena Armeec της Σόφιας στη Βουλγαρία για τα… μάτια του Βασίλη Καρρά. Ο αγαπημένος Έλληνας τραγουδιστής θα έδινε μία συναυλία στον συγκεκριμένο χώρο και επικράτησε πανικός.

Σχεδόν 16.000 κόσμου έσπευσαν να προλάβουν να πάρουν το μαγικό χαρτάκι ενώ 6.000 που δεν τα κατάφεραν έμειναν έξω από το στάδιο και παρακολούθησαν τη συναυλία από τα τεράστια video

wall που είχαν τοποθετηθεί.

Ο Βασίλης Καρράς τα έδωσε όλα πάνω στη σκηνή, καθώς επί τρεις ώρες δεν σταμάτησε λεπτό να τραγουδάει και να ξεσηκώνει το κοινό.

Οι διοργανωτές μάλιστα ανέφεραν πως κανείς καλλιτέχνης μέχρι σήμερα δεν είχε καταφέρει να γεμίσει το στάδιο και πως είναι για ρεκόρ Γκίνες.

Τίποτα δεν είναι 17.000 για τον ΑΡΧΟΝΤΑ και γήπεδο 100.000 θέσεων γέιζε για πλάκα... #Karrashttps://t.co/CwUYnZO0kg

— Fotis Karakousis (@Fokara1975) May 11, 2017

Σημειώνεται πως αυτές τις ημέρες ο Βασίλης Καρράς συμπληρώνει 40 χρόνια καριέρας και θα πραγματοποιήσει δύο μεγάλες συναυλίες στις 17 Ιουνίου στο θέατρο Πέτρας στην Αθήνα και στις 28 Ιουνίου στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης.

Στη συναυλία της Αθήνας συμμετέχουν οι: Γιάννης Ζουγανέλης, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Αντώνης Ρέμος, Μάκης Σεβίλογλου, Μπάμπης Στόκας κ.α., ενώ στης Θεσσαλονίκης οι: Μελίνα Ασλανίδου, Γιάννης Ζουγανέλης, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Μίλτος Πασχαλίδης, Αντώνης Ρέμος, Μάκης Σεβίλογλου, Μπάμπης Στόκας, Κωνσταντίνος & Ματθαίος Τσαχουρίδης κ.α.

Πηγη εικόνων: newspistol.gr

Βασίλης ΚαρράςΣόφιαΒουλγαρίασυναυλίαΡεκόρ ΓκίνεςHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα