Συναγερμός στη Μόσχα - Άνδρας με εκρηκτικά κρατά ομήρους σε τράπεζα

ΚΟΣΜΟΣ

Μεγάλη κινητοποίηση της αστυνομίας στο κέντρο της Μόσχας. Άνδρας που φέρεται να έχει μαζί του εκρηκτικά, έχει κρατήσει τουλάχιστον έναν όμηρο μέσα σε μία τράπεζα και απαιτεί διαπραγματεύσεις με τις Αρχές. Φορά στο λαιμό του ένα "κίτρινο κουτί" και απειλεί να ανατιναχθεί!

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για τουλάχιστον έναν όμηρο, ωστόσο πολλά διεθνή μέσα ενημέρωσης κάνουν λόγο και για περισσότερους. Το περιστατικό συμβαίνει στο κέντρο της Μόσχας και συγκεκριμένα στην τράπεζα

Citibank, που βρίσκεται στην οδό Bolshaya Nikitskaya.

Εργαζόμενοι που κατάφεραν να φύγουν από την τράπεζα, δήλωσαν πως ο άνδρας μπήκε στο υποκατάστημα και απαίτησε να μιλήσει με ένα διαπραγματευτή της αστυνομίας. Ακόμη τόνισαν πως απειλούσε να πυροδοτήσει τα εκρηκτικά, με τα κίνητρά του να παραμένουν προς το παρόν ασαφή.

Το rt.com μεταδίδει πως στο εσωτερικό της τράπεζας βρίσκονται τρεις εργαζόμενοί της αλλά κι ένας πελάτης και πλέον ο άνδρας που απειλεί να πυροδοτήσει τα εκρηκτικά -τα οποία υποστηρίζει πως έχει μαζί του- βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την ρωσική αστυνομία.

ΜόσχαεκρηκτικάόμηροιHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα