Συγκλονιστική Μάγια Τσόκλη μιλάει για την περιπέτειά της με τον καρκίνο

MEDIA

Η γνωστή παρουσιάστρια και πρώην βουλευτής μίλησε για την περιπέτεια της με τον καρκίνο αλλά και τους λόγους για τους οποίους μίλησε δημόσια για όλα όσα πέρασε. Η Μάγια Τσόκλη, ποτέ δεν έκρυψε το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε. Αντιθέτως μίλησε γι’ αυτό πολύ γρήγορα. «Μόλις, συνήλθα από τη «σφαλιάρα»τονίζει.

Η Μάγια Τσόκλη, καλεσμένη σε τηλεοπτική εκμπομπή στον ANT1 αναφέρθηκε στην περιπέτεια υγείας της λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η υπόθεση του καρκίνου του μαστού είναι μία προσωπική μου υπόθεση, άρα έχω απόλυτη ευθύνη

του τι λέω και σε μένα αντανακλάται το πώς νιώθει απέναντί μου ο κόσμος, γνωρίζοντας αυτό το πράγμα... Φυσικά και μίλησα, και μίλησα πολύ γρήγορα, μόλις, δηλαδή, συνήλθα από τη «σφαλιάρα». Αυτό είναι ένα πράγμα, το οποίο το κουβαλάς πάντα μαζί σου, δεν το ξεπερνάς... Ελπίζεις ότι το ξεπερνάς, κάνεις εξετάσεις συνέχεια, δεν είναι τόσο απλό... Είναι ένα βαρίδι στην πλάτη. Αλλά πραγματικά θεώρησα ότι θα είμαι χρήσιμη, με την έννοια του να βγω και να πω πως είναι κάτι που μπορούμε να το προλάβουμε» τόνισε.

Και πρόσθεσε για εκείνη την εποχή: «Με γερή χημειοθεραπεία βρισκόμουν στη λίμνη Κερκίνη και έκανα γυρίσματα. Με έναν βήχα απίστευτο που δεν μπορούσα να σταματήσω. «Χοντρή» περιπέτεια η χημειοθεραπεία, δεν είναι αστείο... Γενικότερα, και νιώθεις περίεργα και δείχνεις περίεργα... Με μια περούκα είσαι... Δεν είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να σου συμβεί. Αλλά τέλος πάντων είναι και αυτό μέσα. Δηλαδή, αν μπορέσεις να το ζήσεις και αυτό, να το βιώσεις εντόνως, σου αφήνει και αυτό τα σημάδια του και κάποια από αυτά είναι καλά».

Μάγια Τσόκληκαρκίνοςχημειοθεραπεία
Keywords
Τυχαία Θέματα