Συγκινητικός Βαμβακούλας: «Του χρωστάμε πολλά»!

ΑΘΛΗΤΙΚA

Τον πρώτο -και επί μία τριετία- προπονητή του στον Ολυμπιακό, όταν έφυγε από το λιμάνι του Λαυρίου για εκείνο του Πειραιά, το 1977, Τόντορ Βεσελίνοβιτς, θυμήθηκε ο Νίκος Βαμβακούλας, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM και στους Αλέξη Σπυρόπουλο και Μάνο Σπανόπουλο.

Ο παλαίμαχος αμυντικός μίλησε για τον αείμνηστο Σέρβο, που έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Τετάρτης και αποκάλυψε

τρομερές ιστορίες από τη θητεία του στους Πειραιώτες, που συγκινούν.

«Έβγαλε αρκετούς παίκτες, σε όλες τις ομάδες που δούλεψε. Είχε ένα ταλέντο, ένα… καλό μάτι. Έβαζε παίκτες να παίξουν σε άλλες θέσεις! Εγώ έπαιζα σέντερ φορ στο Λαύριο και με έκανε αριστερό μπακ, με έκανε χαφ, με έβαλε δεξιά… Παντού! Και εγώ και πολλοί άλλοι παίκτες, του χρωστάμε πάρα πολλά.

Και δεν είναι μόνο ότι άλλαζε θέση στον εκάστοτε παίκτη, αλλά του είχε απόλυτη εμπιστοσύνη. Έπαιξε μέσα στην Παναχαϊκή ως αριστερό μπακ και του έλεγαν ''είσαι τρελός, θα τον κάψεις τον μικρό''. Και εκείνος απαντούσε: ''Αυτός, σε έξι μήνες, θα παίζει Εθνική. Δικαιώθηκε», ήταν, αρχικά, τα λόγια του.

Για το αν ήταν αυστηρός: «Ήταν αυστηρός, όταν δεν τηρούσες όσα ήθελε. Θυμάμαι, με έπιασε μια φορά, που πήγαινα να κάνω μασάζ. Τότε ήταν που έφαγα το πρώτο… χαστούκι. Μεταφορικά, μιλώντας. Μου λέει, λοιπόν, ''πρώτη φορά βλέπω κόκαλα να κάνουν μασάζ'' και μου το απαγόρεψε! Αν έχω κάνει 50 φορές μασάζ στην καριέρα μου, είναι ζήτημα»!

Τέλος, πρόσθεσε: «Σε αυτόν και στον Μιλτιάδη Μαρινάκη, χρωστά πολλά».

Πηγή: Sport-fm

ΒαμβακούλαΒεσελίνοβιτςΟλυμπιακόςεθνικήHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα