Συγκινημένος ο Μαρινάκης για το μνημείο της γενοκτονίας των Ποντίων στον Πειραιά: Είναι προσωπικό χρέος προς την μητέρα μου

ΕΛΛAΔΑ

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι η εκδήλωση των αποκαλυπτηρίων του νέου μνημείου για τη Γενοκτονία των Ποντίων στην πλατεία Αλεξάνδρας στον Πειραιά.

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής, η τομεάρχης Οικονομίας και Ανάπτυξης της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη,

ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης, ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ανδρέας Λοβέρδος και οι Βουλευτές: Γιάννης Κεφαλογιάννης, Γιάννης Τραγάκης, Θεόδωρος Φορτσάκης, Διαμάντω Μανωλάκου και Δημήτρης Καμμένος.

To «Πυρρίχιο Πέταγμα που φέρει την υπογραφή του εικαστικού Παναγιώτη Τανιμανίδη αποκάλυψαν ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο ισχυρός άντρας των «ερυθρολεύκων» τόνισε πως «το Μνημείο έπρεπε να έχει γίνει εδώ και χρόνια, επειδή ο Πειραιάς ήταν το πρώτο λιμάνι που υποδέχθηκε τους πρόσφυγες» και πρόσθεσε λέγοντας ότι «επρόκειτο για ένα προσωπικό χρέος προς την μητέρα μου».

Πηγή: gazzetta.gr

ΜαρινάκηςΠειραιάςμνημείο Γενοκτονίας ποντίωνΓενοκτονία ΠοντίωνHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα