Στον χορό των Ρίχτερ η Ιταλία - Εκκενώθηκε το μετρό στη Ρώμη και σχολεία στο Ριέτι

ΚΟΣΜΟΣ

Η σεισμική δόνηση, η οποία έγινε αισθητή στην κεντρική Ιταλία σήμερα στις 10:25 π.μ., σήμερα, ήταν μεγέθους 5,4 βαθμών. Το επίκεντρο βρισκόταν σε απόσταση περίπου 110 χλμ. χιλιομέτρων βόρεια της Ρώμης (30 χλμ. νότιοδυτικά της πόλης Άσκολι Πιτσένο). Το εστιακό βάθος του σεισμού ήταν 10 χιλιόμετρα.

Η δόνηση έγινε αισθητή και στην ιταλική πρωτεύουσα ενώ μέχρι αυτή την στιγμή δεν υπάρχουν

πληροφορίες για θύματα ή υλικές ζημιές. Τις ημέρες αυτές, οι σεισμόπληκτες περιοχές των περιφερειών Ούμπρια, Μάρκε και Λάτσιο δοκιμάζονται από την σφοδρή κακοκαιρία και τις χιονοπτώσεις και πολλά μικρά χωριά έχουν αποκλεισθεί.

5,6 η δεύτερη σεισμική δόνηση

Το μέγεθος της δεύτερης σεισμικής δόνησης, η οποία έπληξε σήμερα την περιοχή της κεντρικής Ιταλίας γύρω από το χωριό Αματρίτσε, ήταν 5,6 βαθμοί. Στην Ρώμη, για προληπτικούς λόγους, οι αρχές αποφάσισαν την εκκένωση του μετρό, ενώ παράλληλα εκκενώθηκαν και τα σχολεία της πόλης Ριέτι. Στις 11:26 (τοπική ώρα) σημειώθηκε μια νέα, τρίτη σεισμική δόνηση, που έγινε αισθητή και στην Ρώμη.

5,7 η τρίτη δόνηση, έγινε αισθητή στη Ρώμη

Τρίτη σεισμική δόνηση έγινε αισθητή στην κεντρική Ιταλία, συμπεριλαμβανομένης της Ρώμης.

Η δόνηση ήταν μεγέθους 5,7 βαθμών και το επίκεντρό της εντοπίστηκε 110 χλμ βορειοανατολικά της Ρώμης και είχε εστιακό βάθος 40 χλμ, σύμφωνα με το EMSC.

σεισμόςΙταλίαΡώμηHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα