Στην Αθήνα ο Ντομπρόβσκις, μπαράζ επαφών με υπουργούς της κυβέρνησης - Αναλυτικά το πρόγραμμα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην Αθήνα βρίσκεται ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν Βάλντις Ντομπρόβσκις, πραγματοποιώντας διήμερη επίσκεψη κατά τη διάρκεια της οποίας θα έχει μπαράζ επαφών με υπουργούς της κυβέρνησης.

Σήμερα ο κ. Ντομπρόβσκις θα συναντηθεί με Υπουργό Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, κ. Γιώργο Σταθάκη (ώρα 09.30). Αμέσως μετά με τον Υπουργό Οικονομικών, κ. Ευκλείδη Τσακαλώτο και τον αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών, κ. Γιώργο Χουλιαράκη (ώρα 10.30, στο Υπουργείο). Θα ακολουθήσουν

κοινές δηλώσεις στον Τύπο.

Στη συνέχεια συναντηθεί με τα Προεδρεία των κοινοβουλευτικών Επιτροπών Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, Παραγωγής και Εμπορίου και Οικονομικών Υποθέσεων και με Διακομματική Αντιπροσωπεία της Βουλής των Ελλήνων (ώρα 12.00, Κτίριο Βουλής).

Θα ακολουθήσει συνάντηση του Αντιπροέδρου της ΕΕ με τον Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κ. Γιώργο Κατρούγκαλο (ώρα 15.30, στο Υπουργείο), και στη συνέχεια κοινή Συνέντευξη Τύπου.

Στις 18:30 θα πραγματοποιηθεί συνάντηση του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, με τον αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Β. Ντομπρόβσκις, στο γραφείο του στο Μέγαρο Μαξίμου. Το τετ α τετ Τσίπρα - Ντομπρόβσκις είχε αρχικά προγραμματιστεί για τις 14:00.

Αύριο, Τρίτη, ο Βάλντις Ντομπρόφσκις θα συναντηθεί με τον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννη Στουρνάρα (ώρα 09.30).

Στη συνέχεια συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο Αθηναίων, κ. Γιώργο Καμίνη, θα επισκεφθεί τον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας INNOVATHENS, έργο που δημιουργήθηκε από πρωτοβουλία της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων και συγχρηματοδοτείται από την ΕΕ (ώρα 10.45, Τεχνόπολης, Γκάζι).

Το πρόγραμμα του κ. Ντομπρόβσκις στην Αθήνα θα ολοκληρωθεί με συνάντηση που θα έχει με τους εκπροσώπους των κοινωνικών εταίρων.

Βάλντις ΝτομπρόβσκιςΑθηνάσυναντήσειςHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα