Στα ισπανικά νησιά απολαμβάνει τον ήλιο με τον σύντροφο της η Εύα Λογκόρια

ΚΟΣΜΟΣ

Στο ισπανικό νησί Φορμεντέρα, στο συγκρότημα των Βαλεαρίδων, απολαμβάνουν μερικές ημέρες διακοπών η Εύα Λονγκόρια και ο Χοσέ Μπαστόν. Τις περισσότερες ώρες χαίρονται τη θάλασσα, τον ήλιο και το βόλεϊ.

Το ζευγάρι που παντρεύτηκε στο Μεξικό την άνοιξη του 2016, δείχνει να βρίσκεται σε ένα συννεφάκι. Η αμερικανίδα ηθοποιός 41 ετών το επιβεβαίωνε λίγο καιρό μετά τον γάμο της: "Ο κόσμος μας ρωτά πώς είναι τώρα που είστε παντρεμένοι, αλλά εμείς ήμασταν ήδη «ένα» στην καρδιά και στην ψυχή. Συνεπώς, ο γάμος ήταν δεν ήταν παρά μια όμορφη γιορτή, για να χαρούμε μαζί με όλο τον κόσμο.

Αλλά ο γάμος σε συγκρίνεται σε τίποτε με τα τρία χρόνια που περάσαμε μαζί. Είναι υπέροχο, ο γάμος μας δεν άλλαξε διόλου τη σχέση μας", δήλωσε στο περιοδικό People.

Η Εύα Λονγκόρια και ο 48χρονος επιχειρηματίας γνωρίστηκαν το 2013. Ο έρωτας για τη χυμώδη μελαχρινή ήταν κεραυνοβόλος. "Ήταν ο ωραιότερος άνδρας που είχα δει στη ζωή μου", είχε πει στο ίδιο περιοδικό. "Τόσο χαρισματικός, γοητευτικός, γλυκός, απρόβλεπτος. Είπα από μέσα μου «Τι άνθρωπος είναι τούτος;»". Μια ευτυχία που διαρκεί, όπως φαίνεται από το χαμόγελο της ηθοποιού, σχολιάζει το Paris Match.

Είναι ο τρίτος γάμος της ηθοποιού, η οποία δηλώνει ότι δεν βιάζεται να αποκτήσει παιδιά, ενώ για τον Μπαστόν είναι ο δεύτερος. Από τον πρώτο του γάμο, απέκτησε τέσσερα παιδιά.

ΙσπανίαΛονγκόριαδιακοπές ΛονγκόριαHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα