Στα δικαστήρια πρώην βουλευτές για το «μαχαίρι» στις συντάξεις τους

Πολιτική

«Ληστρική» και «απάνθρωπη» χαρακτηρίζουν την αντιμετώπιση τους οι πρωην βουλευτές και ευρωβουλευτές σε σχέση με την μείωση ων συντάξεων τους, γνωστοποιώντας ότι θα κινηθούν νομικά προκειμένου να αντιμετωπίσουν τις περικοπές που έχουν δεχτεί.

«Η νέα περικοπή των συντάξεων, με τη μορφή αναστολής καταβολής μεγάλου μέρους αυτών, που επέφερε το άρθρο 13 του Ν. 4387/2016, το οποίο μετά τις προηγούμενες μειώσεις, εξανεμίζει το εναπομείναν ποσό αυτών, αφού τις μειώνει εκ νέου» σημειώνει στην ανακοίνωση της η

ένωση τέως βουλευτών και ευρωβουλευτών, επισημαίνοντας ότι «το γεγονός αυτό οδηγεί τους πάντες σε πλήρη εξαθλίωση, κάτι που επιτέλους πρέπει να γίνει κατανοητό ότι δεν είναι ανεκτό».

Και καταλήγει η ανακοίνωση αναφέροντας ότι «οδηγούμεθα, με ευθύνη της πολιτείας, στο να διεκδικήσουμε με κάθε νόμιμο μέσο την αποκατάσταση της νομιμότητας και τη διασφάλιση των ελαχίστων τελευταίων δικαιωμάτων μας, τα οποία θίγονται βάναυσα από τις παραπάνω νομοθετικές ρυθμίσεις, με την άσκηση αγωγών-προσφυγών ενώπιον των αρμόδιων ελληνικών και ευρωπαϊκών δικαστηρίων».

ΣυντάξειςμειώσειςΒουλευτέςHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα