Σοκάρουν τα λόγια γνωστού σεφ για τα παιδιά του: «Λέω στην αεροσυνοδό να μην αφήσει τα σκασμένα να με πλησιάσουν»

ΚΟΣΜΟΣ

«Για να μπορώ να μπαίνω μέσα στο αεροπλάνο και να κάθομαι τόσο κοντά στον πιλότο έχω δουλέψει άπειρες ώρες στη ζωή μου, τα παιδιά μου δεν είναι καν κοντά στο να έχουν κάνει κάτι που να αξίζουν τέτοια μεταχείριση».

Με αυτά τα λόγια ο πασίγνωστος Γκόρντον Ράμσεϊ έδωσε μια γενική ιδέα για τον τρόπο που ανατρέφει τα τρία του παιδιά (δυο κόρες και έναν γιο). Ο Ράμσεϊ, ο οποίος είναι τηλεοπτικός μεγαστέρας εκτός από υπερεπιτυχημένος σεφ, δούλεψε πολύ σκληρά στη ζωή του για να φτάσει εκεί που είναι και να ξεφύγει από τη φτώχεια και την ανέχεια στην οποία γεννήθηκε.

Δεν θέλει να κακομάθει τα παιδιά του ώστε να τους εμφυσήσει τις κατάλληλες αρετές και εφόδια για να μπορούν να τα καταφέρουν και μόνα τους στις ζωές τους. Το χαρτζιλίκι των παιδιών είναι μικρό, συγκριτικά πάντα με την περιουσία των γονιών τους, ενώ ακόμα και στις διακοπές της οικογένειας μόνο οι γονείς πετάνε πρώτη θέση ενώ τα παιδιά στην οικονομική. Μάλιστα ο Ράμσεϊ αποκάλυψε πως συμβουλεύει τις αεροσυνοδούς «να μην αφήσουν τα σκασμένα να με πλησιάσουν».

ΣΕΦΓκόρντον Ράμσεϊανατροφή παιδιώνHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα