Σκορδάς - Λιάγκα υπογράφουν το διαζύγιο - Από βδομάδα στον δικηγόρο

ΕΛΛAΔΑ

Είναι αναμφισβήτητα ένας από τους πιο πολυσυζητημένους χωρισμούς στην ελληνική showbiz.

Tο τέλος της σχέσης τους έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία, αφού κανείς πέρα από το στενό οικογενειακό περιβάλλον τους δεν γνώριζε τα προβλήματα που για καιρό είχαν στον γάμο τους, καθώς είχαν φροντίσει να μην γίνουν γνωστά στο ευρύ κοινό.

Ο λόγος για τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα που αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο έπειτα

από έξι χρόνια έγγαμου βίου.

Και μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για το «τέλος» να δόθηκε από τους ίδιους πριν από λίγες ημέρες, ωστόσο σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Secret» της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, στα μέσα της επόμενης εβδομάδας το πρώην ζευγάρι αναμένεται να επισκεφτεί για πρώτη φορά τον δικηγόρο του, ώστε να προχωρήσουν και επισήμως οι διαδικασίες τους διαζυγίου. Άλλωστε, πρέπει να διευθετηθούν αρκετά ζητήματα, με κύριο μέλημα και των δύο να παραμένει η ανατροφή των παιδιών τους.

Τα παιδιά τους έτσι και αλλιώς είναι τα μόνα που τους απασχολούν αυτή την περίοδο και όπως αποκαλύπτουν και οι δύο πλευρές θα κάνουν τα πάντα προκειμένου να μην επηρεαστούν.

Ενδεικτικό της απόφασης αυτής είναι και το γεγονός ότι αποφάσισαν να προχωρήσουν σε συναινετικό διαζύγιο και να ορίσουν μάλιστα κοινό δικηγόρο, που θα διευθετεί όλα τα σχετικά θέματα. «Θέλουν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους και σε αυτό το κομμάτι. Φυσικά, πρόκειται για επίπονη διαδικασία, στη διάρκεια της οποίας ανακύπτουν πολλές φορές επιπρόσθετα προβλήματα που μπορεί να δημιουργήσουν δυσάρεστες καταστάσεις. Ωστόσο, η στάση και των δύο καταδεικνύει πως θέλουν να διατηρήσουν μεταξύ τους ομαλότητα», επισημαίνουν στενοί φίλοι του πρώην ζευγαριού.

Πηγή: ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

ΣκορδάΛιάγκαςδιαζύγιοδικηγόροςHas video: Exclude from popular: 1
Keywords
Τυχαία Θέματα