Σικέ το νέο ειδύλλιο της Τζένιφερ Λόπεζ

ΚΟΣΜΟΣ

Ένας νέος έρωτας που δεν χρειάστηκε να τον «αποκαλύψει» κανένας παπαράτσι, αφού τον δημοσιοποίησαν από μόνοι τους, φαίνεται να είναι τελικά μία έξυπνη κίνηση μάρκετινγκ.

Ο λόγος για το ειδύλλιο της 47χρονης Τζένιφερ Λόπεζ με τον 30χρονο ράπερ Ντρέικ. Πριν μερικές μέρες, η σταρ έβαλε στο instagram μία φωτογραφία τους όπου είναι αγκαλιασμένοι μπροστά από το τζάκι και λίγη ώρα αργότερα, τα δημοσιεύματα πήραν φωτιά. Τις επόμενες

μέρες, το υποτιθέμενο ζευγάρι απαθανατίστηκε να κυκλοφορεί μαζί, με τον Ντρέικ να είναι εξόχως διαχυτικός προς τη λατίνα σταρ.

Οι πιο έμπειροι της μουσικής βιομηχανίας όμως παρέμειναν δύσπιστοι και αποκάλυψαν στο σάιτ pagesix ότι ο έρωτας είναι στημένος από τις δισκογραφικές τους εταιρίες. «Πρόκειται να κυκλοφορήσουν ένα ντουέτο. Λέγεται ότι η συνεργασία τους πιθανόν να είναι και μεγαλύτερη από ένα τραγούδι, με τον Ντρέικ να ετοιμάζει τον επόμενο δίσκο της Λόπεζ. Αυτό θέλουν να διαφημίσουν. Αν ήταν πραγματικά ερωτευμένοι, θα φύλαγαν την προσωπική τους ζωή, δεν θα την εξέθεταν» ισχυρίζεται υψηλόβαθμο στέλεχος δισκογραφικής.

«Άλλωστε δεν είναι παράξενο που ο Ντρέικ είχε δηλώσει δημόσια τον μεγάλο έρωτα του για τη Ριάνα τον Αύγουστο στα βραβεία του MTV και μερικούς μήνες μετά να λιώνει ξαφνικά για την Τζένιφερ;» αναρωτιέται ο ίδιος άνθρωπος.

Και η Λόπεζ όμως, από τότε που χώρισε από τον χορευτή Κάσπερ Σμαρτ, φαινόταν να έχει έρθει κοντά με τον πρώην σύζυγό της, Μαρκ Άντονι. Και κανείς δεν ξέρει αν ήταν τυχαίο όταν κατά το διάστημα που οι πρώην σύζυγοι επανασυνδέθηκαν, ο Μαρκ Άντονι ζήτησε διαζύγιο από τη δεύτερη σύζυγό του, Σάνον Ντε Λίμα.

Η Λόπεζ και ο Ντρέικ αρνήθηκαν να σχολιάσουν το δημοσίευμα του pagesix.

Τζένιφερ ΛόπεζΝτρέικστημένο ειδύλλιοντουέτοHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα