Σφοδρό επεισόδιο Τσίπρα με Μητσοτάκη για τους δημοσιογράφους-εκβιαστές (Video)

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κόκκινο «χτύπησε» το θερμόμετρο της έντασης στην Ολομέλεια κατά την διάρκεια ενός έντονου λεκτικού επεισοδίου που είχαν ο Αλέξης Τσίπρας και ο Κυριάκος Μητσοτάκης όταν ο «γαλάζιος» πρόεδρος χαρακτήρισε ως «στενό συνεργάτη» του πρωθυπουργού τον τρίτο, χωρίς να τον κατονομάσει, εμπλεκόμενο δημοσιογράφο στην υπόθεση των εκβιασμών.

«Εγώ θυμάμαι ότι ήταν τρεις στην παρέα των εκβιαστών. Ο τρίτος θυμάμαι ότι ήταν δικός σας στενός συνεργάτης και δεν είδα να διαρρέουν

οι δικές του συνομιλίες. Φαντάζομαι ότι υπάρχουν και δικές του συνομιλίες. Για αυτό σας κατηγορώ κύριε Τσίπρα» τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην δευτερολογία του, φέρνοντας την έντονη αντίδραση του πρωθυπουργού.

Όρθιος ο Αλέξης Τσίπρας ζήτησε από τον πρόεδρο της ΝΔ, έντονα και αρκετές φορές να ανακαλέσει τα όσα υποστήριξε λέγοντας πως «δεν θα λέτε ανακρίβειες» ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης του απαντούσε ότι δεν ανακαλεί, ζητώντας του να καθίσει κάτω και πως θα απαντήσει μετά.

«Ο κ. Μητσοτάκης έχει κάθε δικαίωμα να μην απαντά στα στοιχεία που του κατέθεσα για τις σχέσεις του κόμματός του με τους εκβιαστές. Δεν έχει δικαίωμα να συκοφαντεί τον πρωθυπουργό της χώρας και να λέει ότι είναι στενός συνεργάτης μου ένας από τους εκβιαστές. Οφείλει να ανακαλέσει, αλλιώς είναι ένας κοινός συκοφάντης», σημείωσε, ελάχιστες στιγμές αργότερα, ο πρωθυπουργός προς την πλευρά του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Αλέξης ΤσίπραςΚυριάκος ΜητσοτάκηςέντασηΒουλήΕκβιαστέςHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα