Σε σχέση με τον Λέτο η Τζολί - Έτσι ξεπερνάει τον Πιτ (Photo)

ΚΟΣΜΟΣ

Ο έρωτας με έρωτα περνάει και αυτό φαίνεται ότι κάνει η Αντζελίνα Τζολί για να ξεπεράσει το διαζύγιό της με τον Μπραντ Πιτ, που ανακοινώθηκε πριν από μερικούς μήνες.

Η ηθοποιός, σύμφωνα με τα ξένα δημοσιεύματα, φαίνεται ότι χαμογελάει ξανά και η αιτία είναι ένας νέος άντρας που έχει μπει στη ζωή της!

Αν και το διαζύγιο των δύο σταρ δεν έχει ακόμα οριστικοποιηθεί, η 41χρονη Χολιγουντιανή ηθοποιός έχει ήδη βρει τον

αντικαταστάτη του Μπραντ στο πρόσωπο ενός συναδέλφου και παλιού φίλου της, που ακούει στο όνομα Τζάρεντ Λέτο.

Οι δυο τους έχουν συνεργαστεί το 1999 στην ταινία «Girl Interrupted» και το 2004 στο «Alexander», όπως γράφει το αμερικανικό περιοδικό Star. «Υπήρχε πάντα μία φλόγα ανάμεσά τους. Τώρα, αυτές τις δύσκολες ώρες, για την Άντζι, φαίνεται σαν ο Τζάρεντ να τη βοηθά να ξεπεράσει όσα αντιμετωπίζει. Έχουν τόσα κοινά οι δυο τους -τόσα πολλά που αισθάνομαι ότι ο Τζάρεντ είναι ιδανικός άντρας για την Άντζι, αν είναι έτοιμη να δεχθεί ένα νέο έρωτα στη ζωή της», δήλωσαν πηγές στο περιοδικό.

Άλλες πηγές αναφέρουν: «Ο Τζάρεντ ήταν δίπλα στην Άντζι, αφού έκανε τα χαρτιά της η ίδια, το Σεπτέμβριο. Μίλησαν αρκετές φορές στο τηλέφωνο, πριν συναντηθούν στο L.A για δείπνο και από τότε βλέπονται, όποτε μπορούν. Η Άντζι έχει πει στους φίλους της ότι ο Τζάρεντ έχει τον τρόπο του και ότι την κάνει να νιώθει καλά με τον εαυτό της. Είναι πολύ καλός μαζί της και τη βοηθά να ξαναβρεί το χαμόγελό της».

Μάλιστα, όπως αναφέρει στο ρεπορτάζ του το ίδιο περιοδικό, η φιλία γρήγορα έγινε έρωτας!

Από την άλλη, άλλες ιστοσελίδες επικαλούμενες έγκυρες πηγές μέσα από το φιλικό περιβάλλον της βραβευμένης με Όσκαρ ηθοποιού ισχυρίζονται ότι τίποτα από τα παραπάνω δεν ευσταθεί.

Πηγή: athensmagazine

ΤζολίΛέτοσχέσηΠιτHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα