Σε κλίμα οδύνης η κηδεία του Βαγγέλη Γιακουμάκη (Photos - Video)

ΕΛΛAΔΑ

Σε κλίμα οδύνης η κηδεία του 20χρονου Βαγγέλη Γιακουμάκη στο Σελλί Ρεθύμνου.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς του άτυχου νεαρού. Η μητέρα του δεν άντεξε τη συγκίνηση και λιποθύμησε. Συγγενείς και φίλοι με δάκρυα στα μάτια, συνόδευσαν το Βαγγέλη Γιακουμάκη στην τελευταία του κατοικία, αποχαιρετώντας τον με μπαλωθιές.

Παρόντες στην κηδεία ήταν και συμφοιτητές του 20χρονου από τα Γιάννενα.

(Oι

φωτογραφίες είναι από το www.flashnews.gr)

Νωρίτερα, πομπή με πάνω από 60 αυτοκίνητα, συνόδευσε στο χωριό τη σορό του Βαγγέλη, που μετά τις 07:50 έφθασε στο πατρικό σπίτι του πατέρα του. Όπως ανέφερε το flashnews, η αυτοκινητοπομπή έκανε μια στάση στο χωριό Αρμένιοι του Ρεθύμνου, όπου ζούσε ο Βαγγέλης και η οικογένειά του. Το χωριό πλημμύρισε με κόσμο που έφτασε στην Κρήτη από διάφορες περιοχές της Ελλάδας για να αποχαιρετίσει τον άτυχο νεαρό.

Στους Αρμένους, όλα είναι κλειστά συμμετέχοντας στην Ημέρα πένθους που κήρυξε η Τοπική Κοινότητα Αρμένων. Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: «Ύστερα από την τραγική κατάληξη που είχε η εξαφάνιση του συγχωριανού μας σπουδαστή Βαγγέλη Γιακουμάκη, που σπούδαζε στη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων και βρέθηκε νεκρός την 15/03/2015 στα Ιωάννινα, το τοπικό συμβούλιο της κοινότητας Αρμένων συνήλθε εκτάκτως σε συνεδρίαση στις 15/3/2015, στις 15:00, και με απέραντη θλίψη και οδύνη ΓΝΩΜΟΔΟΤΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ η ημέρα που θα γίνει η εξόδιος ακολουθία, θα κηρυχθεί ημέρα πένθους για την Τοπική Κοινότητα Αρμένων και θα παραμείνουν κλειστές όλες οι δημόσιες υπηρεσίες που λειτουργούν στην κοινότητα και συγκεκριμένα: -Δημοτικό Σχολείο Αρμένων -Νηπιαγωγείο Αρμένων -Παιδικός Σταθμός Αρμένων -Κοινοτικό Γραφείο Αρμένων -Περιφ. Ιατρείο Αρμένων».

Βαγγέλης Γιακουμάκηςκηδεία
Keywords
Τυχαία Θέματα