Σάλος από την ισλαμική εκδοχή της «Peppa Pig» (Video)

ΚΟΣΜΟΣ

Αναστάτωση και σύγχυση έχει προκαλέσει η εξαγγελία του Εθνικού Συμβουλίου Ιμάμιδων της Αυστραλίας (ANIC) να προχωρήσει στη δημιουργία της μουσουλμανικής εκδοχής του γνωστής βρετανικής παιδικής σειράς «Peppa Pig».

Το ANIC υποστηρίζει καιρό τώρα την «One4Kids», εταιρεία παραγωγής μουσουλμανικών παιδικών σειρών με έδρα το Σίδνεϋ, με το πρόγραμμα που ετοιμάζεται να τιτλοφορείται ως «μια από τις πολλές εναλλακτικές που σας προσφέρουμε στη θέση της Peppa Pig» ,

Η εταιρεία παραγωγής πως «το Barakah Hills παρουσιάζει μια ιδανική μουσουλμανική κοινότητα και στόχος του είναι τα παιδιά προσχολικής και μεταβρεφικής ηλικίας» με σκοπό του προγράμματος τα παιδιά να μάθουν τα πάντα, από καλούς τρόπους μέχρι το πώς να ενταχθούν μέσα στην κοινωνία.

«Όχι ψέματα, όχι ξύλο, όχι φωνές, θα υπακούν τους γονείς και νηστεία. Όλα όσα αποτελούν τη ζωή ενός Μουσουλμάνου θα παρουσιάζονται στη σειρά» αναφέρει η ανακοίνωση της παραγωγού εταιρείας.

Πολλοί από όσους έμαθαν την είδηση δεν την είδαν θετικά, θεωρώντας πως το παιδικό θα χρησιμοποιηθεί ως «πλύση εγκεφάλου» όχι μόνο προς τα παιδιά που έχουν ως θρήσκευμα το Ισλάμ, αλλά και στον υπόλοιπο πληθυσμό.

ΑυστραλίαπαιδικόPeppa pigισλαμική παιδική σειράHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα