Ρεάλ Μαδρίτης: Φταίει το ...γκαζόν για τους πολλούς τραυματισμούς

ΑΘΛΗΤΙΚA

Προβληματισμός υπάρχει στη Ρεάλ Μαδρίτης για τους συχνούς τραυματισμούς του Γκάρεθ Μπέιλ και φαίνεται πως έχουν καταλήξει ότι για όλα φταίει το γκαζόν.

Μια, δυο, τρεις, έχει πάψει να είναι σύμπτωση. ΟΙ άνθρωποι του μαδριλένικου συλλόγου τα έβαλαν κάτω και κατέληξαν ότι για τους πολλούς τραυματισμούς του Ουαλού ποδοσφαιριστή αιτία είναι το σύστημα για το χορτάρι που έχουν εγκαταστήσει από το περασμένο καλοκαίρι στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου».

Περίπου

8.500 τετραγωνικά μέτρα μεταφέρθηκαν από το Μιλάνο πριν από την έναρξη της φετινής σεζόν, ώστε να αντικατασταθεί το υπάρχον γρασίδι στην έδρα της Ρεάλ, αλλά τώρα εκφράζονται φόβοι ότι επρόκειτο για επένδυση που τους στοιχίζει σε έμψυχο δυναμικό με τον Μπέιλ να είναι ο πιο επιρρεπής.

Όλοι οι τραυματισμοί του παίκτη έχουν προκύψει την ώρα αγώνων στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου», κάτι που έβαλε σε υποψίες τους ανθρώπους του συλλόγου ότι κάποιο πρόβλημα πρέπει να υπάρχει. Εξαιτίας των πολλών πόνων στους μύες, μάλιστα, ο Μπέιλ «αναγκάστηκε» να μην κυκλοφορεί πια τη Λαμπροργκίνι του. Φαίνεται, όμως, ότι το πολυτελές όχημα δεν ήταν το μοναδικό υπεύθυνο για τους τραυματισμούς.

Ρεάλ ΜαδρίτηςτραυματισμοίγκαζόνHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα