Που βρίσκονται αυτή τη στιγμή οι 8 Τούρκοι στρατιωτικοί που ζήτησαν πολιτικό στην Ελλάδα;

ΕΛΛAΔΑ

Οι αρχές κινούνται κάτω από άκρα μυστικότητα. Και συχνά εν αγνοία και των δικηγόρων τους. Το σίγουρο είναι πως οι 8 στρατιωτικοί δεν βρίσκονται πλέον στη Θράκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι οποίες διαρρέουν με το σταγονόμετρο, οι 8 Τούρκοι μεταφέρθηκαν στην Αθήνα, σε μια επιχείρηση της αστυνομίας που θύμιζε ταινία. Ο στόχος ήταν να μη διαρρεύσει το παραμικρό μέχρι να ολοκληρωθεί η επιχείρηση κάτι που επιτεύχθηκε, αφού ούτε οι δικηγόροι τους γνώριζαν για τη μεταφορά.

Την είδηση της

απομάκρυνσης των στρατιωτικών από την Καβάλα μετέδωσε νωρίς ο ANT1. Στη συνέχεια το γεγονός επιβεβαίωσε και ο δικηγόρος τους Ίλια Μαρινάκης. Η μεταγωγή ξεκίνησε στις 9 το πρωί, και, οι συνήγοροι υπεράσπισής των στρατιωτικών ενημερώθηκαν στις 12.30.

Οι 8 Τούρκοι μεταφέρθηκαν αρχικά στο τμήμα αλλοδαπών στην Πέτρου Ράλλη και λίγο αργότερα πάλι υπό άκρα μυστικότητα, στο Ολυμπιακό χωριό, όπου και βρίσκονται. Κανείς δεν γνωρίζει που ακριβώς ενώ η περιοχή ολόκληρη είναι "ζωσμένη" σαν αστακός.

Τούρκοι στρατιωτικοίπολιτικό άσυλοπραξικόπημα Τουρκίαπραξικοπηματίεςμεταφορά πραξικοπηματιώνHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα