Πως ο Γουίλιαμ και ο Χάρι μπορούν να εμποδίσουν την Καμίλα να γίνει βασίλισσα

ΚΟΣΜΟΣ

Οι αυλικοί του Μπάκινγχαμ και όσοι παίζουν στα δάχτυλα τα θέματα της βρετανικής γαλαζοαίματης οικογένειας γνωρίζουν καλά ότι η μόνη εξουσία που έχει ο πρίγκιπας Κάρολος απέναντι στους γιους του, είναι ότι ελέγχει μεγάλο κομμάτι της βασιλικής περιουσίας τους. Όπως ανέφερε μια παλιά φίλη της πριγκίπισσας Νταϊάνα στην εφημερίδα express: «Τα αγόρια δεν είδαν ποτέ με καλό μάτι την Καμίλα» και τώρα φαίνεται ότι έχουν την ευκαιρία να πάρουν εκδίκηση για χάρη της μητέρας τους.

Η Καμίλα, που παντρεύτηκε

τον Κάρολο το 2005, φέρεται να είναι έξαλλη με τις φήμες που λένε ότι ο πρίγκιπας Γουίλιαμ θα γίνει βασιλιάς μετά τον θάνατο της γιαγιάς του. Η σύζυγος του Κάρολου δεν θέλει σε καμία περίπτωση να μην είναι διάδοχος του θρόνου ο άνδρας της και πρωτότοκος γιος της Ελισάβετ. Μάλιστα, όπως αναφέρουν τα βρετανικά μέσα, παρακινεί τον σύζυγό της να αναλάβει πρωτοβουλίες για το θέμα και του λέει ότι είναι το πεπρωμένο του να γίνει βασιλιάς.

Επιπλέον, η Καμίλα βλέπει ότι οι Βρετανοί δεν ασχολούνται σχεδόν καθόλου με την ίδια και τον Κάρολο, καθώς προτεραιότητα στις ειδήσεις έχουν οι εγκυμοσύνες και τα γεννητούρια της Κέιτ Μίντλετον και βέβαια η νέα μανία των Βρετανών με τον αρραβώνα της Μέγκαν Μαρκλ με τον πρίγκιπα Χάρι.

ΚαμίλαΚάρολοςέξαλληδιάδοχος του θρόνουΠρίγκιπας Γουίλιαμπρίγκιπας ΧάριHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα