Πως ένας άνδρας για να κερδίσει ένα στοίχημα, έπαιξε τη ζωή του κορώνα γράμματα (Photos)

ΚΟΣΜΟΣ

Εάν κέρδιζε το στοίχημα θα κέρδιζε και το έπαθλο που ήταν περίπου 800 ευρώ. Η ζωή του, όμως κινδύνεψε και γλύτωσε παρά τρίχα.

Το περιστατικό συνέβη στην περιοχή Νινγμπο της Ανατολικής Κίνας. Ο 25χρονος Ξιάο Γκονγκ ήταν άνεργος για πολλούς μήνες. Ήταν φρεσκοπαντρεμένος και η γυναίκα του περίμενε μάλιστα να γεννήσει και το παιδί τους.

Η απελπισία είχε θολώσει το μυαλό του. Δεν έβρισκε πουθενά δουλειά. Είχε κάνει αιτήσεις για οποιαδήποτε θέση εργασίας έβρισκε. Από εργοστάσιο μέχρι καθαριστής δρόμων. Μάταια.

Ένα απόγευμα καθώς επέστρεφε στο σπίτι του, συνάντησε έναν

παιδικό του φίλο που τον προσκάλεσε να πάνε σπίτι του. Εκεί θα τον επισκέπτονταν 2 σημαίνοντα πρόσωπα της πόλης, με διασυνδέσεις στα υψηλά κλιμάκια του εμπορικού και βιομηχανικού κόσμου της περιοχής. Δέχτηκε. Ίσως θα μπορούσαν εκείνοι να του βρουν μια θέση.

Στο σπίτι αφού γνωρίστηκαν όλοι, έφαγαν, ήπιαν και έπιασαν την κουβέντα. Οι δυο εξέχοντες καλεσμένοι ξεκινώντας για πλάκα, αλλά και για να δοκιμάσουν τον Ξιάο πόσο πρόθυμος ήταν, ακούμπησαν στο τραπέζι 800 ευρώ και του είπαν: «δικά σου, υπό έναν όρο».

Ο Ξιάο αιφνιδιάστηκε και περίμενε να ακούσει. «Θα βάλουμε ένα στοίχημα», του είπαν «εάν καταπιείς ένα καρφί και μια λάμα από πριόνι, τότε θα είσαι άξιος να εργαστείς και θα κερδίσεις και τα 800 ευρώ που θα μπορούν να σε βοηθήσουν για ξεκίνημα στη ζωή σου»

Δεν το σκέφτηκε και πολύ. Έπιασε το καρφί των 20 εκατοστών και την πριονωτή λεπίδα των 25 εκατοστών. Άνοιξε το στόμα του και άρχισε να σπρώχνει με το δάχτυλο του για να τα καταπιεί. Το καρφί το κατάπιε σχετικά εύκολα (όσο εύκολα μπορεί κάποιος να καταπιεί ένα καρφί), η λεπίδα όμως άρχιζε να του σκίζει τα σωθικά.

Το στόμα του γέμισε αίματα, αλλά εκείνος συνέχιζε μέχρι που τελικά κατάφερε να καταπιεί και τη λεπίδα. Μέσα στα αίματα έκανε να σηκωθεί από το τραπέζι. Οι δυο καλεσμένοι κοίταζαν αποσβολωμένοι. Μόλις σηκώθηκε διπλώθηκε από τον πόνο. Το καρφί και η λεπίδα του έσκιζαν τα εντόσθια. Με το ένα του ματωμένο χέρι, έπιασε τα χαρτονομίσματα που ήταν επάνω στο τραπέζι και ήταν το έπαθλο του και με το άλλο προσπάθησε να στηριχθεί.

Ο Ξιάο έχασε τις αισθήσεις του μέσα σε φριχτούς πόνους. Τον μετέφεραν αμέσως στο νοσοκομείο, όπου εξήγησαν ότι είχε καταπιεί μεταλλικά αντικείμενα. Οι γιατροί στην ακτινογραφία έφριξαν. Η ζωή του κινδύνευε άμεσα. Το καρφί και η λάμα είχαν σφηνωθεί σε διάφορα σημεία του στομάχου του. Το είχαν σκίσει και κατέστρεφαν και τη βλεννογόνο.

Μπήκε αμέσως στο χειρουργείο και μετά από 3 ώρες οι γιατροί άρχισαν να αισιοδοξούν ότι θα ζήσει. Ο Ξιάο νοσηλεύεται και αναρρώνει. Δεν είδε όμως να γεννιέται το παιδί του, αφού παραμένει στο νοσοκομείο για θεραπεία και ειδική δίαιτα.

Κινέζοςστομάχιστοίχημακατάπιε λάμαΚαρφίλάμαHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα