Πέθανε ο πρώην υφυπουργός του ΠΑΣΟΚ Βασίλης Παπαγιάννης

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έφυγε από τη ζωή την Τρίτη σε ηλικία 70 ετών ο Βασίλης Παπαγιάννης, πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας, πρώην βουλευτής και υφυπουργός του ΠΑΣΟΚ.

Ο Βασίλης Παπαγιάννης διετέλεσε: Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας, Βουλευτής, Γενικός Γραμματέας Υπουργείου Δημοσίων Έργων, Υφυπουργός Δημοσίων Έργων, Υφυπουργός Εσωτερικών, Πρόεδρος Δ.Σ. Ελληνικής Βιομηχανίας

Ζάχαρης, Πρόεδρος Δ.Σ. Ελληνικής Βιομηχανίας Ζωοτροφών, Πρόεδρο Δ.Σ. της ΑΓΝΟ Α.Ε. και μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2014 ήταν δήμαρχος Κασσάνδρας Χαλκιδικής.

Ανακοίνωση εξέδωσε το ΠΑΣΟΚ, στην οποία εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια για το χαμό του Βασίλη Παπαγιάννη. Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει:

«Ο Βασίλης Παπαγιάννης ήταν ένας ευαίσθητος και προικισμένος άνθρωπος, ένας ακέραιος και δημιουργικός πολιτικός που άφησε τα θετικά του ίχνη σε όλη του τη διαδρομή του και στη θητεία του στα αξιώματα του Υπουργού, του Βουλευτή, του Νομάρχη και του Δημάρχου. Υπηρέτησε την Ελλάδα και τη Δημοκρατία, το ΠΑΣΟΚ και την Προοδευτική Δημοκρατική Παράταξη υπερασπίζοντας τις ιδέες του, τις αρχές και τις αξίες του με αγώνες, συνέπεια, ήθος και ανιδιοτέλεια.

Εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήριά μας στην οικογένεια και τους οικείους του».

Βασίλης ΠαπαγιάννηςΠΑΣΟΚHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα