Πέθανε ο ηθοποιός Βασίλης Μαυρομάτης (Photos)

ΕΛΛAΔΑ

Ο Βασίλης Μαυρομάτης, ηθοποιός, εκφωνητής και τραγουδιστής έφυγε από την ζωή.

Συμμετείχε σε πολλές ταινίες τη δεκαετία του ’60 και του ’70 και έπειτα από αρκετά χρόνια συμμετείχε ξανά το 2011 στην κινηματογραφική ταινία «Το πέταγμα του κύκνου».

Παντρεύτηκε 4 φορές και οι δύο από τις συζύγους του ήταν από το χώρο του θεάματος. Η μία ήταν η τραγουδίστρια Καίτη Χωματά με την οποία απέκτησε 2 κορές και η άλλη (η τρίτη του σύζυγος) ήταν η Λίλα Καφαντάρη με την οποία απέκτησε την Ηλιάνα Μαυρομάτη που ακολουθεί τα χνάρια τους.

Την είδηση έκανε γνωστή

μέσω του προφίλ του στο facebook ο δημοσιογράφος Δημήτρης Κωνσταντάρας, που όπως έγραψε, ήταν κουμπάρος του, καθώς μαζί με την μητέρα του είχαν βαφτίσει την κόρη του ηθοποιού με την Καίτη Χωματά.

«Σήμερα χάσαμε το Βασίλη Μαυρομάτη, έναν θαυμάσιο ηθοποιό και έναν από τους καλύτερους εκφωνητές τόσο στα παλαιότερα ραδιοφωνικά, διαφημιστικά σποτάκια όσο και αργότερα στα τηλεοπτικά. Ήταν η ψυχή του «Νέου Κύματος» και των μπουάτ στην Πλάκα επί δυο δεκαετίας (Παράγκα – Αυλαία)» γράφει ο Δημήτρης Κωνσταντάρας.

Τα τελευταία χρόνια ο Βασίλης Μαυρομάτης, διατηρούσε έναν ξενώνα στην Καρδίτσα, τον οποίο το 2013 επιθυμούσε να πουλήσει.

Βασίλης ΜαυρομάτηςHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα