Πελοπόννησος: Η ΕΛ.ΑΣ. έκανε 61 συλλήψεις σε μια μέρα

ΕΛΛAΔΑ

Διακόσιες δύο ελέγχους, 159 προσαγωγές και 61 συλλήψεις έκανε η ΕΛ.ΑΣ. στην περιφέρεια Πελοποννήσου σε ένα 24ωρο.

Οι συλληφθέντες κατηγορούνται για τα -κατά περίπτωση αδικήματα- της κλοπής ηλεκτρικής ενέργειας, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, για απείθεια και απειλή, για παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού, για ναρκωτικά και παράνομη οπλοφορία, για παράνομο υπαίθριο εμπόριο, για κλοπή οχήματος και για παραβάσεις του γενικού οικοδομικού κανονισμού. Οκτώ από τους συλληφθέντες

είναι αλλοδαποί, οι οποίοι μένουν παράνομα στη χώρα και σε βάρος του θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής του.

Εξιχνιάστηκαν και δύο κλοπές σε σπίτια

Κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης εξιχνιάστηκαν από το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου, δύο περιπτώσεις κλοπής σε σπίτια, σε χωριά του Ναυπλίου και για τις υποθέσεις αυτές, σχηματίσθηκαν ισάριθμες δικογραφίες σε βάρος ενός 17χρονου, για κλοπή και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα. Από την ασφάλεια Άργους, μία περίπτωση κλοπής σε αποθήκη αγροκτήματος στο Άργος και για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός 23χρονου και ενός 24χρονου, για κλοπή.

Ακόμη από την ασφάλεια Άργους εξιχνιάστηκε μία περίπτωση κλοπής μοτοσικλέτας, και για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός 38χρονου για κλοπή, ενώ η μοτοσικλέτα βρέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της.

Τέλος, από την ασφάλεια Σπάρτης εξιχνιάστηκε μία περίπτωση κλοπής σε όχημα, που είχε γίνει την 19 Ιουλίου το 2011, σε χωριό του Δήμου Σπάρτης και για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός 19χρονου για κλοπή.

Επιπλέον, βεβαιώθηκαν συνολικά 279 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, 11 παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού, μία παράβαση του Γενικού Οικοδομικού Κανονισμού και τρεις παραβάσεις για στέρηση Αδείας Μουσικών Οργάνων, ενώ κατασχέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης και χασίς, ναρκωτικά χάπια και έξι φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων.

ΕΛ.ΑΣ.συλλήψειςκλοπέςναρκωτικάφυσίγγιαHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα