Παρίστανε για 37 χρόνια πως είναι ο νεκρός ξάδερφός του

ΚΟΣΜΟΣ

Ένας δραπέτης φυλακής παρίστανε για 37 χρόνια πως είναι ο νεκρός ξάδερφός του. Η αστυνομία μετά από περίπου τέσσερις δεκαετίες ερευνών εντόπισε και συνέλαβε τον Μπιλ Βαρχφίελντ στο Κεντάκι των Ηνωμένων Πολιτειών.

Όπως ανέφερε η αστυνομία, μετά την απόδρασή του ο Μπιλ έγινε ιερέας και στη συνέχεια άρχισε να χρησιμοποιεί την ταυτότητα του νεκρού ξαδέρφου του, Χάρολντ.

Τα μέλη της κοινότητας όπου ζούσε ο Μπιλ πριν την σύλληψή του αναφέρουν πως ο 67χρονος άντρας είναι «ένας καλός άντρας» ο οποίος έδινε δωρεάν γεύματα σε όλους όσοι είχαν ανάγκη.

Ο

Μπιλ είχε καταδικαστεί το 1979 σε 15 έτη φυλάκισης λόγω της συμμετοχής τους σε ανθρωποκτονία. Ωστόσο, ο Μπιλ απέδρασε δυο φορές, ενώ την πρώτη φορά που τον έπιασαν η ποινή του αυξήθηκε στα 16 χρόνια. Λίγα χρόνια μετά την δεύτερη απόπειρα απόδρασης, ο Μπιλ κατάφερε να ξεφύγει από τους αστυνομικούς την ώρα που δούλευαν σε ένα ορυχείο.

Ο Μπιλ κατάφερε να ξεφύγει από τους αστυνομικούς και κατέφευγε σε ένα απομακρυσμένο χωριό στο Κεντάκι. Εκεί οικειοποιήθηκε την ταυτότητα του ξαδέρφου του, που είχε πεθάνει χρόνια πριν, και έζησε ελεύθερος. Ωστόσο, οι αρχές ποτέ δεν σταμάτησαν να ερευνούν την υπόθεση και τελικά κατάφεραν να εντοπίσουν τον άντρα 37 χρόνια μετά.

δραπέτηςξάδερφοςνεκρόςΗΠΑHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα