Παρένθετη μητέρα για τo τρίτο παιδί της Kιμ Καρντάσιαν

ΚΟΣΜΟΣ

Μεγάλη επιθυμία της Kim Kardashian ήταν να αποκτήσει ακόμα ένα παιδί παρά τα σοβαρά γυναικολογικά προβλήματα που αντιμετωπίζει και η επιθυμία της φαίνεται πως θα γίνει πραγματικότητα σε περίπου έξι μήνες! Η 36χρονη τηλεπερσόνα, που έχει αποκτήσει με τον Kanye West την τριών ετών North και τον ενός έτους Saint.

Η Kim Kardashian και ο Kanye West

θα γίνουν γονείς για τρίτη φορά και το μωρό θα γεννηθεί τον Ιανουάριο του 2018, μέσω παρένθετης μητέρας. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η 36χρονη σταρ και ο 40χρονος σύζυγός της έχουν συνάψει συμφωνία με μία 20χρονη παρένθετη μητέρα από το San Diego μέσω ενός ιδιωτικού γραφείου. Η παρένθετη μητέρα βρίσκεται στον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της και έχει ξαναγίνει παρένθετη μητέρα στο παρελθόν, ενώ μάλιστα θα εμφανιστεί σε promo video για την διαδικασία μαζί με την οικογένειά της.

Το διάσημο ζευγάρι πήρε αυτή την απόφαση, λόγω της διαταραχής με την οποία διαγνώστηκε η Kim, τον προδρομικό πλακούντα, νόσος placenta accreta, η οποία προκαλείται όταν τα αιμοφόρα αγγεία και άλλα μέρη του πλακούντα αναπτύσσονται υπερβολικά βαθιά στον τοίχο της μήτρας. Μάλιστα, στο παρελθόν υποβλήθηκε σε επέμβαση στην μήτρα, αλλά ήταν ανεπιτυχής, ενώ οι γιατροί της έχουν επιστήσει την προσοχή. Σε περίπτωση εγκυμοσύνης, απειλείται μέχρι και η ίδια της η ζωή.

Το χρηματικό ποσό, το οποίο θα λάβει η κοπέλα για την κύηση του μωρού είναι τα 40.000 ευρώ, ενώ θα λάβει επιπλέον 5000 ευρώ για κάθε παιδί. Δηλαδή, σε περίπτωση που είναι δίδυμα, θα λάβει επιπλέον 10000 ευρώ. Επίσης, αν η παρένθετη μητέρα κατά την διάρκεια της διαδικασίας χάσει κάποια αναπαραγωγικά όργανα, θα αποζημιωθεί με περίπου 3.500 ευρώ.

Το ζευγάρι φυσικά έχει θέσει κάποιους όρους που πρέπει να τηρήσει η κοπέλα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Ανάμεσα στους όρους είναι η απαγόρευση καπνίσματος, αλκοόλ, αλλά και ναρκωτικών. Τρεις εβδομάδες πριν την εξωσωματική γονιμοποίηση και καθ’ όλη την διάρκεια της εγκυμοσύνης της έχουν απαγορεύσει την σεξουαλική επαφή.

Άλλοι βασικοί όροι του συμβολαίου περιλαμβάνουν το να μην επισκέπτεται σάουνες, να μην πλησιάζει άμμο για γάτες, να μην βάψει τα μαλλιά της και να πίνει μόνο ένα ρόφημα με καφεΐνη ημερησίως, ενώ απαγορεύεται να καταναλώσει ωμό ψάρι.

παρένθετη μητέραΚιμ ΚαρντάσιανHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα