Παραλήρημα Ψωμιάδη υπέρ χούντας, κατά ομοφυλοφίλων (Video)

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο πρώην περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, εμφανίστηκε σε εκπομπή τηλεοπτικού καναλιού και έκανε δηλώσεις που θα συζητηθούν αναφορικά με τους ομοφυλόφιλους, το σύμφωνο συμβίωσης και τη χούντα.

Για το σύμφωνο συμβίωσης και τους ομοφυλόφιλους ανέφερε πως «στο σκοταδισμό δεν μας οδηγεί ούτε ο Ψωμιάδης, ούτε ο Αμβρόσιος, ούτε ο Καρατζαφέρης, ούτε ο Σφακιανάκης, ούτε ο Πρέκας. Μας οδηγούν οι προδότες, οι τσάτσοι και οι δούλοι. Αν είχα γιο και γινόταν gay δεν θα τον πέταγα στον Καιάδα, θα του έδινα τις κατευθύνσεις, ώστε να μην προκαλούσε την κοινωνία. Δεν είμαι κατά των ομοφυλόφιλων, έχω πάρα πολλούς φίλους και ψηφοφόρους. Είμαι κατά των συμπεριφορών αυτών των ανθρώπων. Αν είχες τον γιο σου μέσα στο ελληνικό κοινοβούλιο και φιλιόταν με τον φίλο του, θα το δεχόσουνα; Τι είναι το ελληνικό κοινοβούλιο; Μπουρδ@@@λο είναι; Είσαι υπέρ του μεγαλώματος των παιδιών; Ποιος θα βυζαίνει το παιδί; Ποιος θα το μεγαλώνει; Θα τρελαθούμε; Η Ελλάδα δίδαξε πολιτισμό, δημοκρατία και ελευθερία. Να φιλιούνται μέσα στο ελληνικό κοινοβούλιο; Και γύρισαν και τους χειροκρότησαν; Οι τενεκέδες, τα χανουμάκια, οι τσάτσοι, οι λουκουμάδες γύρισαν και τους χειροκροτούσαν».

Για την χούντα: «Ότι καλό έγινε στη χώρα μας, έγινε στην επταετία και με τον Καραμανλή. Τα τελευταία 30 χρόνια τι έγινε στην Ελλάδα; Ρουφήξαμε το αίμα τον ιδρώτα του ελληνικού λαού. Η σημερινή δημοκρατία έχει καταλύσει την δημοκρατία. Ποια δημοκρατία; Ψηφίζουν μέσα στη Βουλή ότι εντολή παίρνουν. Ότι λέει ο ένας; Τι διαφορά έχει η επταετία με το σήμερα; Δεν είμαι ούτε ακροδεξιός, ούτε χουντικός».

Πηγή: Zappit

Παναγιώτης Ψωμιάδηςσύμφωνο συμβίωσηςχούνταHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα