Πανούσης στον Φίλη: Ο Τσίπρας συμφωνεί μαζί μου

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μετά την οξύτατη αντίδραση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Φίλη, στο άρθρο του Γιάννη Πανούση, χαρακτηρίζοντας το άρθρο ως ατόπημα και «υπενθυμίζοντας» στον Γ. Πανούση ότι είναι «υπουργός κι όχι σχολιαστής» ήρθε η απάντηση του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη.

Σύμφωνα με την εφημερίδα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ο κ. Πανούσης όχι μόνον δεν δηλώνει μετανοιωμένος για τα άρθρα

του, αλλά έκρινε σκόπιμο να ανταπαντήσει στον κ. Φίλη, μέσω στενού του συνεργάτη: «Ένας υπουργός προφανώς δεν είναι σχολιαστής, γιατί απλούστατα είναι υποχρεωμένος από την θέση του να έχει σαφείς πολιτικές θέσεις. Μια τέτοια ξεκάθαρη θέση εξέφρασε ο κ. Πανούσης και είναι επίσης προφανές ότι αυτή δεν στρέφεται κατά του πρωθυπουργού. Πολύ περισσότερο όταν ο κ. Τσίπρας συμφωνεί με τις αυτονόητες θέσεις που διατύπωσε ο κ. Πανούσης» είπε ο συνεργάτης του υπουργού, υπονοώντας έτσι ότι άλλους φωτογράφιζαν τα επίμαχα άρθρα και όχι βέβαια τον πρωθυπουργό.

Με τη θέση του Ν. Φίλη διαφώνησε και ο υπουργός Δικαιοσύνης, ο οποίος τόνισε ότι τα όσα λέει ο κ. Πανούσης είναι αυτονόητα κατά το Σύνταγμα. «Όλα αυτά κατοχυρώνονται στο Σύνταγμα. Και καλά κάνει που λέει στο τέλος, ότι όλα αυτά δεν είναι θέματα Αριστεράς, αλλά Δημοκρατίας. Το ζήτημα είναι να βρίσκει κανείς πού είναι η χρυσή τομή» τόνισε ο Νίκος Παρασκευόπουλος.

Γ.ΠανούσηςΝ.ΦίληςΝ.Παρασκευόπουλος
Keywords
Τυχαία Θέματα